online handel in opties – TD Ameritrade 2017

Als u op zoek bent naar meer dan de basis trading platform met geavanceerde tools voor het onderzoek, de analyse en de handel in opties online, kan TD Ameritrade’s thinkorswim platform precies dat te bieden. Met aanpasbare tools waarmee risico’s en de waarschijnlijkheid, scan bestanden analyseren op prijs en strategie, en bekijk de markt vanuit verschillende perspectieven, thinkorswim biedt een krachtig platform voor de handel in opties.

Overzicht

Wanneer de handel in opties binnen het platform, is er een $ 9,99 handel vergoeding plus $ 0,75 kosten per contract. Wanneer we kijken naar 50 contracten in een van de handel, betaal je $ 47,49. Deze kosten zijn binnen het gemiddelde voor de online opties makelaars.

Andere kosten zijn echter prijzig. Voor een uitoefenprijs van de optie of opdracht, betaal je $ 19,99 per keer, het hoogste tarief van de diensten die wij beoordeeld. De vergoeding voor-broker bijgestaan ​​trades is een van de hoogste, kost $ 44,99 plus elke per-contract fee. Tot slot, de marge prijzen beginnen bij 9,25 procent voor saldi onder $ 10.000 en dalen tot slechts 6,5 procent voor de saldi van een miljoen dollar of hoger. De tarieven worden berekend op basis van TD Ameritrade’s opgericht basisrente, die onderhevig is aan verandering onderhevig.

thinkorswim platform TD Ameritrade is superieur aan de meeste concurrenten op het gebied van analytics, in kaart brengen en de presentatie van aandelenopties. Hoewel vergelijkbaar met wat andere makelaars bieden, zijn de handel in opties dashboard biedt complexe analytische en aandelenopties research tools die handelaren ervaren kan in het bijzonder nuttig vinden. Deze omvatten marktgegevens streaming, traditionele analytics en krachtige web-based bestellen. Bij het scannen van bestanden, kunt u kiezen uit een aantal voorgeprogrammeerde strategieën, met inbegrip van verticaal, vlinder en ijzer condor, en de verspreiding boek omvat verder complexe orders, zoals straddle en wurgen orden. Andere grafieken tonen complex opties trades en identificeren van klassiek of kandelaar patronen, en er zijn portfolio risico en de waarschijnlijkheid analytics.

Verder, deze handel in opties systeem kunt u toevoegen, verwijderen, minimaliseren en gadgets te maximaliseren. U kunt ook de widgets als pop-out vensters te maken, zodat u een oogje houden op de informatie wanneer u werkt in andere programma’s.

Terwijl de website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, kunt u ook de app voor iPad, iPhone en Android-telefoons en tablets te downloaden. De apps zijn typische functies, met inbegrip van de handel; het instellen van signaleringen; en de controle van uw watchlists, orders en posities. Je hebt ook toegang tot grafieken, strategieën en geavanceerde research tools. De mobiele website is een afgeslankte versie van de volledige website, nog steeds zodat u uw accounts, onderzoek en handel opties, en uitzicht beheren en watchlists bewerken, onder andere functies.

De website heeft een aantal educatieve middelen, inclusief tips en tools als je nieuw bent aan het investeren in opties en aandelen of planning voor het pensioen zijn. Het opleidingscentrum geeft informatie over populaire investeringen voertuigen, alsmede instructie voor TD Ameritrade’s platforms. U kunt de video tutorials te bekijken en live of gearchiveerd webinars. Voor meer persoonlijke assistentie, kunt u een van de meer dan 100 vestigingen te bezoeken in het hele land, bel de klantenservice 24/7 of stuur een e-mail te ondersteunen.

TD Ameritrade De kosten zijn iets hoger dan het gemiddelde in de industrie. Echter, de thinkorswim-platform biedt een krachtig platform voor serieuze handelaren, met een enorme suite van tools voor diepgaande voorraad analyse, eenvoudige tot complexe handel in opties, en portfolio management en beoordeling.