online logo design – LogoSmartz Logo Design – Top Tens

goedkeuring winnen LogoSmartz is een volledig verpakt en uiterst functioneel stuk online logo design software dat zeker is om ontwerpers, eigenaren van kleine ondernemingen en het logo ontwikkelaars gelijk te behagen. Deze betaalbare software biedt honderden sjablonen in een verscheidenheid aan thema’s, zorgt voor geavanceerde ontwerp opties voor objecten en tekst, en levert output die veel van zijn concurrenten rivalen. De graphics zijn up-to-date en zorgen voor een zeer gepolijste en professionele uitstraling. Met gemakkelijke aanpassing en een gebruiksvriendelijke interface, dit online logo design programma biedt grote beloningen.

Beroep & Flexibiliteit

LogoSmartz is desktop logo creatie software die u kunnen helpen blijken te zijn van hoge kwaliteit logo’s in enkele minuten. U kunt uw eigen hoge resolutie logo’s te maken zonder enige inspanning of voorkennis van de grafische vormgeving. U krijgt toegang tot meer dan 4000 hoge kwaliteit grafische symbolen en meer dan 100 fonts tijdens het maken van een logo. LogoSmartz heeft een brede collectie van professioneel ontworpen, hoge kwaliteit logo templates die kunnen worden aangepast volgens de behoeften van het aanbieden van een nog snellere optie dan het maken van uw logo vanuit het niets. Speciale effecten zoals verloop Effecten, schaduweffecten, Bevel Effecten en Outline effecten kunnen worden toegevoegd om tekst en symbolen.

opvallende kenmerken

Een Windows-achtige interface en beperkte menu-opties maken deze applicatie vrij gemakkelijk te leren. Hoewel sommige van de terminologie en het navigatiemenu kon wat werk gebruiken, zouden de meeste mensen aanslaan vrij snel, waardoor ze een professionele logo probleemloos te maken.

En, met een breed scala aan grafische en aangepaste ontwerp-opties, de aantrekkingskracht van deze software voor het ontwerp van het logo is vrij hoog. In tegenstelling tot de typische grafische programma, met talrijke en complexe menu-opties die de geest van zelfs professionele ontwerpers Boggle, zijn de opties beperkt tot alleen degenen die nodig zijn voor een aangepaste kijken logo.

De LogoSmartz online logo design applicatie is opgedeeld in verschillende panelen voor alle belangrijke functies. Aan de linkerkant zijn basic grafische editing tools zoals je zou kunnen zien in een Photoshop of een ander grafisch ontwerp programma. Een volledige spectrum van kleuren is ook beschikbaar in dit paneel. Aan de rechterkant is een panel van beschikbare logo objecten en opties voor het lettertype. Dit is echt het vlees van het ontwerpproces in een gemakkelijk toegankelijke locatie.

Ontwerpkenmerken

Natuurlijk individuele resultaten kunnen variëren, maar deze online logo design toepassing heeft het potentieel voor duizenden professioneel ogende ontwerpen opties. Degenen die behoefte hebben aan een scherp ogende logo snel te creëren willen er zeker van zijn om deze software te proberen.

Het grootste deel van het ontwerp functies zijn opgenomen in een Photoshop-achtige tool balk aan de linkerkant van de interface. Opties zijn onder andere tekst, object en lijn manipulaties. Enkele van de design kenmerken omvatten

Een extra optie in deze versie van LogoSmartz is voorgedefinieerde stijlen. Kies gewoon de tekst, een voorwerp of grafisch, en klik door zoveel mogelijk van de voorgedefinieerde stijlen die u wilt, totdat je de juiste look te vinden en te voelen voor uw logo. Met deze functie kan zeker voor een meer aangepaste look dan mogelijk is met andere logo software is.

Onderaan het venster van een paneel met eenvoudige kleurverlopen en schema’s gebruiken. Voor beginners een probleem met logo-ontwerp is het bepalen hoe kleuren van toepassing op lettertypen en objecten. Dit paneel zorgt voor one-click toegang tot tientallen opties kleur en kleurverloop en combinaties.

Uw logo wordt voor u beschikbaar in TIFF, JPG, GIF, PNG, EPS en Vector EPS. Vector EPS is een hoge resolutie vector-formaat ideaal voor het afdrukken terwijl GIF’s en JPEG’s zijn lage resolutie en ideaal voor het World Wide Web applicaties. De TIFF en PNG zijn lossless formaten die hoge helderheid output te geven.

LogoSmartz is vrij eenvoudig te gebruiken, ondanks enkele terminologie en navigatie-vraagstukken. De leercurve voor mensen met minimale software ervaring, maar mag niet te hoog zijn en is zeker de extra inspanning waard. Een zeer professioneel ogende logo kan snel en eenvoudig worden ontworpen met de LogoSmartz online logo design applicatie.

Uitvoeropties

Walkthroughs, demo’s, tutorials en online FAQ’s en een uitgebreide Help-bestanden zijn beschikbaar voor de beginnende gebruiker. Deze middelen, in aanvulling op een gratis 800-nummer voor bijkomende vragen, helpen om ervoor te zorgen dat de gebruikers een frustratie-free ervaring met dit product zal hebben.

Nog nuttiger voor de eerste keer gebruikers zijn de gedetailleerde Help-bestanden beschikbaar met dit online logo design applicatie. Navigatie en de functionaliteit is zeer intuïtief, maar voor die momenten waarop het verkrijgen van de juiste look lijkt ongrijpbaar, de Help-bestanden zijn er om de gebruiker gemakkelijk te voet door elk proces. De meeste gebruikers zullen de functionaliteit van de applicatie eenvoudig te gebruiken en in te bewegen te vinden.

Makkelijk te gebruiken

Voor de kosten, is het moeilijk om de flexibiliteit ontwerpeigenschappen en hulp van de LogoSmartz online logo ontwerpprogramma verslaan. Dit moet zeker aan de top van de lijst als het gaat om het kiezen van een software-programma dat een professionele, op maat zoek logo zorgt voor uw bedrijf of project. Uw gebrek aan creativiteit is niet langer een reden om te voorkomen dat een poging om uw eigen logo creatie te ontwerpen. Met LogoSmartz kan deze taak zowel eenvoudig uit te voeren en de moeite waard zijn.

Help en ondersteuning

Overzicht