online snoepwinkels – Sugar Stand

Sugar Stand is een bulk candy super winkel. Sugar Stand voorraden meer dan 2.000 verschillende snoepjes. Dit vriendelijke, kleurrijke site heeft die unieke sfeer en de opwinding van een snoepwinkel, en over het algemeen is een goede online snoepwinkel.

product Selectie

Terwijl de snoep selectie bij Sugar Stand is niet zo groot als andere online snoepwinkels dat onze lijst gemaakt, bieden ze een breed scala van snoep items. Deze online snoepwinkel bevat categorieƫn als bulk snoep, kauwgom, chocolade, hard suikergoed, nostalgische / retro snoep, nieuwigheid snoep, snoepjes, zure snoep en suikervrij snoep.

Sugar Stand is een bulk candy super winkel. Dat is hoe ze de prijzen laag te houden. Sugar Stand gaat niet open up dozen snoep om deel het voor kleinere orders. Deze online snoepwinkel biedt wel een aantal snoepjes in kleinere porties en je zou een groot pakket dat voldoet aan uw behoeften, maar anders dan die scenario’s, wat je ziet in hun aanbod is wat je krijgt te vinden.

Overall, suiker Stand is gemakkelijk te gebruiken. Deze online snoepwinkel kunt u zoeken naar snoep type, merk of populariteit. U kunt ook een lijst van de top snoep verkopers op de site te bekijken. De vertoning van het suikergoed pagina geeft grote, duidelijke foto’s. Er is echter weinig aanvullende informatie opgenomen over elk item. Er zijn geen recensies van klanten in het product display voor het grootste deel van de producten.

Deze online snoepwinkel heeft een beperkte extra functies. Sugar Stand heeft wel een klein cadeautje selectie en u kunt winkelen voor de giften van de gelegenheid. U kunt uw bestelling volgen. Deze online snoepwinkel laat je niet Wens Lijst creƫren.

Sugar Stand biedt vele betalingsmogelijkheden. U kunt betalen met behulp van een van de grote credit cards: American Express, MasterCard, Visa of Discover. Deze online snoepwinkel biedt grond scheepvaart en versnelde scheepvaart. Alle bestellingen met UPS Verzending zijn kwetsbaar voor het smelten. Sugar Stand bevat wel ice packs met smeltbare orders, maar de ice packs duurt slechts 2 dagen of minder. Sugar Stand is niet verantwoordelijk voor gesmolten bestellingen op te nemen.

Makkelijk te gebruiken

Alle Sugar Stand aangiften moeten vooraf worden goedgekeurd. Ze accepteren beschadigde of verkeerde artikelen voor de terugkeer, maar vereisen allemaal pakket terugkeer vorderingen binnen zeven kalenderdagen na uw eerste snoep orderbevestiging. Op goedgekeurde terugkeert, zullen zij de kosten van uw snoep, minder verzendkosten terug te betalen, wanneer de bestelling ongeopend en in nieuwe staat wordt geretourneerd.

Sugar Stand heeft een beperkte online hulp en ondersteuning. Er is een kleine lijst met veelgestelde vragen en antwoorden; Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met hun customer support via e-mail. Het is teleurstellend dat ze niet hebben een gratis customer support lijn of een live chat link naar klanten te helpen met vragen.

De enige gemeenschap functie deze online speelgoedwinkel biedt, is Candy artikelen. Deze site biedt geen blog of andere social networking community-features, zoals een blog, Facebook of Twitter.

Zoals online snoepwinkels gaan, Sugar Stand is vrij middle-of-the-pack. De opvallende kenmerken zijn van hun grote selectie van bulk snoep en vriendelijk, easy-to-use website.

Extra functies

Betalen & Verzenden

Help en ondersteuning

Overzicht