online tutoring – TutorVista 2017

TutorVista biedt online tutoring diensten met verschillende tariefplannen. Het bedrijf heeft onbeperkte en elk uur prijzen. Prijzen variëren ook afhankelijk van of u op zoek bent naar college-niveau tutoring of K-12 tutoring. Verschillende tariefplannen zijn van essentieel belang om je te helpen een plan dat werkt voor uw begeleiding wensen en past bij uw budget te halen.

Overzicht

Alle TutorVista online docenten zijn gekwalificeerd en betrokken. Ze hebben allemaal een master’s graden in hun vakgebied en ervaring met lesgeven. Deze docenten zijn 24/7 beschikbaar, zodat u niet hoeft te maken over de coördinatie van docent en student schema’s. U kunt de docenten gebruiken op uw gemak. Voor elke sessie, zal een student dezelfde docent te hebben. Door het hebben van dezelfde tutor krijgen de leerlingen beter gerichte aandacht en kan in elke sessie verdere vooruitgang.

Alle tutoring sessies vinden plaats met een interactieve whiteboard. Studenten en docenten kunnen werken problemen en live chatten meer betrokken learning sessies. Interacties gelijktijdig, en animaties en actie te maximaliseren leerpotentieel. TutorVista biedt werkbladen, een volledige lijst van formules en een rekenmachine functie om de leerlingen extra hulp bij het begrijpen van hun huiswerk te geven.

TutorVista biedt hulp voor de rangen K-12 en een aantal college-niveau cursussen. Het bedrijf richt zich meer op wiskunde en wetenschap en biedt zeer weinig hulp in het Engels en maatschappijleer. Het heeft geen hulp voor ESL studenten te bieden of te helpen met ACT / SAT-test prep. TutorVista stokken nauw aan te geven curricula om studenten te helpen excelleren in hun lessen.

Instant huiswerk hulp beschikbaar is. Als u een vraag die je worstelt met, typt u in de vraag om eventuele tutor u hulp op elk gewenst moment te hebben.

U kunt mailen of bellen TutorVista te antwoorden op alle vragen die u hebt met betrekking tot haar online tutoring diensten te vinden. TutorVista heeft een blog met tips over onderwerpen variërend van hoe te ontwikkelen goede schrijfvaardigheid om hoe voor te bereiden voor het college biedt.

TutorVista biedt een eenvoudige en makkelijk te gebruiken learning interface die een interactief whiteboard systeem en live chat messaging omvat. Het bedrijf heeft docenten die zijn gewijd aan het helpen verbeteren van kwaliteiten van uw student gekwalificeerd. diensten van het bedrijf zijn 24/7 beschikbaar voor directe hulp bij huiswerk. Als u op zoek bent naar een eenvoudige online tutor die zich richt op uw student nodig heeft, TutorVista is een goede plek om te gaan.