panini pers – Oster DuraCeramic Panini Maker & Grill 2017

De Oster DuraCeramic Panini Maker & Grill is een handige keuken apparaat voor het bereiden van tosti’s en nog veel meer. Het is een goed afgeronde panini pers met genoeg kracht om steaks en gehakte groenten verwerken, en het compacte ontwerp maakt het een onopvallende aanvulling op je keuken.

Het is ontworpen om voedsel te koken van beide kanten in haar panini-stijl configuratie. U kunt het ook gebruiken als een grill als je de bovenplaat terug te vouwen all the way. Deze configuratie verhoogt de bruikbare oppervlakte van de pers en het betekent dat je een grote verscheidenheid van voedsel te koken.

Zoals de naam al geeft deze panini grill maakt gebruik van keramiek in zijn ontwerp. Zijn unieke non-stick kokende platen worden bekleed met keramische in plaats van Teflon. Keramische houdt warmte goed en kookt voedsel sneller dat andere soorten borden, plus het is duurzamer dan andere coating opties. Terwijl je vergelijkbare functies in andere modellen kunnen vinden, deze keramische coating maakt deze druk uit elkaar.

Helaas, de borden zijn niet verwijderbaar, wat betekent dat er geen grillplaat optie voor deze pers. Alles wat je kookt zullen deze karakteristieke panini machine grilltekens hebben, en koken dingen zoals pannenkoeken, pannenkoeken of eieren zou slordig zijn – zo niet onmogelijk. Dit maakt het ook schoon te maken een beetje ingewikkelder omdat u niet de platen in de gootsteen of vaatwasser kan wassen.

De besturing van Oster’s DuraCeramic panini pers zijn zeer eenvoudig, met slechts één knop om de hitte van de platen te beheren. Er is geen indicatie van de niveaus van warmte als u de knop, dus het kan enige tijd om te wennen aan nemen. Anders dan dat, de pers is makkelijk te gebruiken. Een rood licht laat u weten wanneer de stroom is ingeschakeld, en een groen licht geeft aan wanneer de platen zijn klaar voor gebruik.

Extra functies zijn onder een reiniging gereedschap en een externe vet beker die, hoewel niet zo handig als de ingebouwde ras, kan zeer nuttig zijn bij het grillen hamburgers en steaks. De poten zijn verstelbaar, waardoor je tilt de pers naar voren als u verkiest. Met de DuraCeramic Panini Maker, Oster biedt een beperkte garantie dat defecten in materialen of vakmanschap dekt voor een jaar.

De Oster DuraCeramic Panini Maker & Grill is een van de weinige panini persen keramische beklede platen in plaats van andere non-stick opties. Dit onderscheidende kenmerk gecombineerd met twee koken opties maken voor een veelzijdige panini pers met vele toepassingen.