paranormale diensten – AskNow 2017

AskNow is al lange tijd in het bedrijf van het verstrekken van psychische begeleiding. Met meer dan 250 psychische lezers in haar netwerk, de dienst biedt een brede psychische raad binnen alle gebieden van waarzeggerij. Terwijl de meeste psychische diensten online moet u vooraf betalen voor de minuten, AskNow kiest voor een handige pay-as-you-go-model. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de minuten die u gebruikt, zodat u zult nooit worden geplakt met niet gebruikte. Voor haar brede reikwijdte van de mogelijkheden, flexibele contact methoden, educatieve website functies en gedetailleerde psychische profielen, AskNow verdient onze Top Tien beoordelingen Gold Award.

Psychic Services

AskNow levert het volledige gamma van waarzeggerij praktijken en methodes die we zochten in de psychische diensten die wij beoordeeld. Naast de gemeenschappelijke waarzeggerij praktijken zoals astrologie, numerologie en tarot lezingen, de service heeft paranormaal begaafden met expertise op andere specifieke gebieden. Bijvoorbeeld, sommige van paragnosten AskNow’s zijn gespecialiseerd in de droom interpretatie, spirituele begeleiding en huisdier communicatie.

Deze online psychische dienst biedt ook psychische lezingen op basis van categorieën, waaronder carrière, financiën, en de liefde en relaties. Deze soorten metingen zijn ideaal als u op zoek zijn naar richtlijnen met betrekking tot een specifiek probleem of situatie leven.

Als u op zoek bent naar een psychische lezer die gespecialiseerd is in een niche waarzeggerij praktijk, kunt u zoeken naar een met behulp van specifieke zoekwoorden. De AskNow website heeft een statische zoekbalk dat op elke pagina verschijnt. Typ gewoon in de psychische mogelijkheid of de categorie die u zoekt, en een lijst van helderzienden uw zoekwoorden relevant de zoekresultaten bevolken.

Om de best mogelijke psychische lezingen te krijgen, is het belangrijk om een ​​psychische die u vertrouwd mee bent en die ervaring heeft met de aard van de waarzeggerij die u zoekt te vinden. AskNow maakt het makkelijk om dat te doen, met meer dan 250 online paranormaal begaafden om uit te kiezen en de bijbehorende profielen die uitgebreide en diepgaande zijn. Elk profiel bevat een korte bio en vermeldt expertisegebieden de psychische, samen met een algehele waardering. Deze classificatie is van de vijf sterren en wordt verzameld uit individuele beoordelingen en feedback van het verleden klanten, die ook is opgenomen in de profielen. De ratings en beursgenoteerde feedback kan nuttig zijn in het helpen van u een psychische selecteren bewijzen.

Bovendien, elk profiel bevat unieke informatie die u niet zult vinden met andere online psychische diensten. Dit omvat de paranormaal begaafden ‘jarenlange ervaring, bedreven talen en referenties. Dit laatste verwijst naar elke relevante kwalificaties het psychische kunnen bezitten, zoals graden of certificeringen.

Advisors & Helderzienden

Wij willen ook dat paranormaal begaafden van de dienst lijst van hun schema’s, evenals hun lokale tijd, zodat u precies weet wanneer ze beschikbaar zijn voor lezingen zullen zijn. Daarnaast kunt u een verzoek om een ​​afspraak met een van uw favoriete helderzienden plannen. De service bevestigt uw afspraak nadat de adviseur uw afspraak verzoek aanvaardt.

Buiten haar psychische profielen, AskNow biedt 10 zoekfilters om te helpen bij uw zoektocht naar de perfecte psychische lezer. Dit aantal is niet zo groot als sommige van de andere diensten die wij beoordeeld, maar het is genoeg om effectief te beperken uw zoekopdracht naar een handvol van relevante, gekwalificeerde adviseurs. Wanneer u een adviseur met wie u eventueel zou willen verbinden, kunt u het profiel later referentie op te slaan. Uw favoriete lezers bevinden zich onder My helderzienden in uw AskNow account.

Afgezien van soorten lezingen aangeboden, het teken van een uitstekende online psychische dienst is een aanvulling terrein kenmerken. Dergelijke functies kan uw ervaring te verrijken met de service en dienst doen als middelen om uw kennis van de psychische wereld te verbreden. AskNow biedt alle functies die we zochten, waaronder informatieve artikelen, gepersonaliseerde horoscopen en een nieuwsbrief met speciale aanbiedingen en kortingen. U kunt bladeren door de artikelen per categorie of onderwerp. De site heeft ook een sectie met tips over hoe voor te bereiden op en haal het meeste uit van een psychische lezing.

Een ander belangrijk kenmerk van deze service biedt, is een lezing geschiedenis. De dienst houdt al je consulten, die u kunt openen in uw AskNow account. Deze optie maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot adviseurs u eerder hebt gebruikt en zie de data van al je verleden lezingen.

De beste online psychische services bieden voldoende mogelijkheden om een ​​lezing te krijgen, en AskNow is geen uitzondering. U kunt een psychische lezing met deze service met welke methode je het meest comfortabel, of u nu de voorkeur aan de telefoon, e-mail of live chat te krijgen. Psychic lezers zijn 24 uur per dag beschikbaar, zodat je verbinding kunt maken met iemand op een tijdstip dat het meest geschikt is voor jou. We hebben vooral hou van de chat-optie, omdat het live-meetwaarden zonder dat u direct naar een adviseur te spreken. Als u geïnteresseerd bent in deze optie bent, de site heeft een hele sectie wordt uitgelegd hoe de psychische chatten werkt en hoe goed gebruiken.

AskNow is onze keuze voor de beste online psychische dienst, want het biedt een aantal verschillende soorten van psychische lezingen, en het heeft constructieve plaats en handige manieren om een ​​lezing te krijgen. Deze service blinkt ook als het gaat om de helderzienden het biedt, het aanbieden van honderden adviseurs om uit te kiezen, samen met uitgebreide profielen te vereenvoudigen en verbeteren van de selectieprocedure. Of u een specifieke vraag die je moet beantwoorden aan of wilt u advies over een bepaalde situatie in je leven, AskNow is een goede go-to bron voor alle dingen paranormale.

website Kenmerken

Contact Methods

Overzicht