pasta makers – Ronco, 2017

De Ronco Electric Pasta Maker is een elektrische pasta machine die mengt, kneedt en vormt het deeg voor u. U kunt het gebruiken om fettuccine, spaghetti, lasagne, linguine, rigatoni of Aziatische noedels vers thuis te maken. Deze machine kan u helpen om de additieven en conserveringsmiddelen in uw dieet te beperken.

Dit noodle maker maakt pasta in slechts vijf minuten. De machine mengt en kneedt het deeg in ongeveer drie minuten, duwt het uit door een vormgeving dobbelsteen. Het omvat vijf pasta sterven die u kunt wijzigen om de gewenste vormen te maken. Het produceert dunne of dikke, ronde noedels, dun of dik plat noedels en buisvormige noedels. Het maakt pasta die een gelijkmatige vorm en dikte. Je gewoon knippen de noedels als ze van de matrijs worden geduwd om noedels zo lang of zo kort als u wilt. Terwijl de machine doet het meeste werk, de besturing moet u ze handmatig te schakelen van het mengen tot het extruderen, dus je krijgt enige controle over het deeg te betrekken.

Dit model heeft een heavy-duty plastic body, en de pasta shapers zijn gemaakt van metaal. De maker is transparant, zodat u kunt zien wanneer de pasta klaar is kneden. Het komt met een receptenboek, een maatbeker, vijf pasta stempels en een handleiding. Het kan worden aangesloten op een standaard stopcontact.

U kunt de pasta machine te demonteren voor het reinigen, en alle onderdelen en accessoires zijn veilig in de afwasmachine te zetten. U kunt vegen van de rest van de machine met een vochtige doek. Net als andere elektronische apparaten, kan niet worden ondergedompeld in water. Dit apparaat komt met een veiligheidsschakelaar die alleen kan de mixer in te schakelen wanneer het deksel goed vergrendeld is op zijn plaats.

U kunt deze pasta maker gebruiken om volkoren pasta maken of voeg groentesap in plaats van water voor extra voeding. U kunt ook vervangen door andere meel en maak gluten-vrij of Aziatische stijl noedels. Deze machine bevat ook een worst hoorn, die u kunt gebruiken om de grond worst meegenomen in darmen.

De Ronco Electric Pasta Maker maakt noodles snel en zal waarschijnlijk passen op uw aanrecht of in uw keukenkastjes. Het maakt niet zo veel noodle rassen als andere machines, maar de vijf meest voorkomende pasta vormen kunnen maken.