patroon making software – Mijn Pattern Designer 2017

Mijn Pattern Designer begrijpt dat standaard dimensionering in de textielindustrie allesbehalve standaard kan zijn. De software bevat een verzameling van patronen ontworpen voor vrouwenkleding. Het standaard pakket omvat 30 van het bedrijf de meest populaire patronen, zoals jurken, blouses, broeken en bovenkleding, met een krediet voor een gratis patroon van de koper de keuze.

Standaardmaten kan variëren zelfs op hetzelfde lichaam. Bij het dimensioneren voor een patroon met behulp van dit programma, begin je door te kiezen voor een lichaamstype. Vervolgens moet je een bovenlichaam grootte en een onderlichaam te selecteren. Hoogte en volheid worden gekozen uit een reeks van Tall / Plus, Standard of Petite / Slim, om u te helpen nul in op de exacte grootte.

In het geval onvoldoende dat niveau van controle over de dimensionering is, Mijn Pattern Designer bevat een sizing wizard die een afmeting van de vijf meest voorkomende kleding metingen creëert: lengte, buste, taille, heup en binnenbeenlengte. De wizard programma neemt die informatie en maatregelen zij tegen de boven- en onderlichaam metingen van de American National Standards Institute. De beste wedstrijden worden samengevoegd, inclusief aanpassingen gemaakt voor de hoogte en beenlengte, naar de dichtstbijzijnde grootte match voor de patroon te maken. Buiten dat, is er een menu van waaruit specifieke gebieden die misschien niet passen in een standaard formaat, zoals een vollere buste of magerder benen te selecteren. Mijn Pattern Designer kunt u zo veel aangepaste meting sets op te slaan als je nodig hebt, waardoor de noodzaak van het invoeren van dezelfde informatie bij elke nieuwe patroon.

De patronen in het standaard pakket te bieden mogelijkheden voor zomen, naadtoeslagen, facings, lijn kleur en breedte, en nog veel meer. Lengtes kan volledig worden aangepast, en darts en plooien toegevoegd. De patronen bestaat uit zeven fundamentele mouwen en 20 geavanceerde mouwen, en vijf keuzes van de kraag. Tools om prinses lijn, juk, de sluiting te maken, en vent en steek aanpassingen zijn allemaal inbegrepen ook. Er zijn zelfs instrumenten voor accessoires om de look samen te binden.

De website, hoewel het uiterlijk lijkt een beetje verouderd, staat boordevol informatie over patronen, routebeschrijvingen, video-demonstraties en getuigenissen van klanten. Een customer service e-mail wordt verstrekt, en een Get Help-link bevat veelgestelde vragen en andere hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat eventuele problemen worden opgelost op korte termijn. De prijs voor de standaard editie is redelijk voor de mate van controle het u geeft. Het kan niet de flashiest patroon-making programma, maar het zal de klus te klaren, en goed gedaan.