penny stock brokers – Interactive Brokers, 2017

Interactive Brokers is gespecialiseerd in penny stock trading, maar vanwege de risico’s van deze bestanden, voordat je kunt beginnen te investeren, moet je eerst toestemming vragen via uw online account. Als onderdeel van het handelsproces, Interactive Brokers vereist twee-factor authenticatie, wat betekent dat je je identiteit te bewijzen op twee verschillende manieren. Bovendien, Interactive Brokers stelt minimale financiële en leeftijd eisen voordat het toelaat om stuiver voorraden te kopen.

Deze cent effectenmakelaar heeft zowel flat rate en tiered of commissie op basis van, prijsstelling. De prijs, provisies en andere eisen, zoals het minimum aantal transacties, worden vermeld op de website.

De online trading platform biedt real-time marktgegevens, waaronder de uitwisseling tickers en nieuws feeds. Niveau 1 citaten worden ook gegeven voor bepaalde investeringen. Echter, om toegang te krijgen tot deze gegevens, moet u zich eerst abonneren op elk individueel rapport, nieuws-feed of levende marktgegevens die u wilt volgen. Afhankelijk van de informatie die u wilt en de investeringen, kan uw totale maandelijkse kosten variëren. Een ander ding om in gedachten te houden is dat deze kosten zijn in aanvulling op de handel vergoedingen en provisies.

Interactive Brokers biedt u verschillende tools en educatief materiaal om u te helpen te leren hoe om te investeren in stuiver voorraden. Sommige van deze tools omvatten bulletin boards waar u kunt chatten met andere investeerders, variërend van beginner tot expert penny stock handelaren; een tab kans dat kun je testen “what if” scenario’s; en calculators om u te helpen rente, schuld, en eventuele uitbetalingen te bepalen. Deze zijn ook beschikbaar als afzonderlijke apps als je wilt toegang tot uw portefeuille op uw smartphone.

Beleggers hebben toegang tot instructievideo’s, webinars en diverse artikelen aan een begrip van de investeringen van vele soorten, waaronder stuiver voorraden te bevorderen.

Als u hulp nodig het plaatsen van een handel, kunt u bellen Interactive Brokers direct in plaats van het plaatsen van uw bestelling via het online platform. Voor de Amerikaanse markt trades, vertegenwoordigers zijn beschikbaar 06:00-18:00 MST weekdagen en 11:00-17:00 in het weekend. Er zijn een aantal veelgestelde vragen om klanten te helpen met de fundamentele kwesties.

Interactive Brokers is de tussenhandel investeringen voor meer dan 39 jaar. Het heeft een aantal beveiligingsmaatregelen getroffen om te helpen het risico van penny stocks te minimaliseren. Het biedt vaste rente en gedifferentieerde prijsstelling plannen, en de vergoedingen en commissies worden beschreven op haar website. In aanvulling op de handel in provisies en kosten, bent u verplicht om een ​​maandelijks abonnementsgeld te betalen als u wilt toegang tot portfolio gereedschappen zoals live marktgegevens en nieuws feeds.