personal firewall-software – Norton Internet Security 2017

Noot van de redactie: Norton Security Deluxe is nu beschikbaar. Als u op de knop Buy brengt u naar deze versie voor de aankoop. We zullen evalueren, rang en bekijk de veiligheid Deluxe wanneer we volgende update van de Personal Firewall-software reviews. Ondertussen, geniet van onze onderstaande beoordeling over Norton Internet Security.

Overzicht

Norton Internet Security van Symantec Corporation (Mountain View, Californië) heeft dezelfde eigenschappen als Norton 360 minus de back-up, herstel en PC tune-up mogelijkheden. Norton 360 is voorzien van 2 GB online opslag, iets dat niet is opgenomen in Norton Internet Security. Norton Internet Security is een suite van security modules opgebouwd rond twee-weg firewall software.

Firewall Uitvoering; We gebruikten Nscan Security Scanner om te proberen om eventuele afwijkingen tussen de vendor vorderingen en de werkelijke prestaties van het product te ontdekken en we waren in staat om te bevestigen dat de firewall werkt op basis-en tussenliggende niveaus. De firewall blokkeert en filtert poorten, scant op bedreigingen en verbergt IP-adressen. Andere tests die geavanceerde hacker technieken gebruiken hebben een paar esoterische kwetsbaarheden in de Norton firewall (minder dan BitDefender maar meer dan Outpost) gedetecteerd. De bescherming geboden door alleen een firewall alleen gaat tot nu toe. De firewall is een onderdeel van een uitgebreide beveiligingsoplossing en Norton Internet Security is meer dan een firewall.

Extra beveiligingsfuncties; In de kern niveau van bescherming, Norton Internet Security gaat verder dan bescherming firewall om bots, rootkits, spyware, Trojaanse paarden, virussen en wormen te blokkeren. Elke vijf tot vijftien minuten, het product verfrist zich met handtekeningen van de nieuwste bedreigingen. De bedreigingen worden verzameld via het Symantec Global Intelligence Network, dat Symantec initiatief te verzamelen en bedreigingen in real time van computers waarvan de eigenaars hebben aangeboden om een ​​deel van de bedreiging-detectie-netwerk te analyseren. Het product verifieert websites die kan worden vertrouwd en het blokkeert websites die phishing expedities proberen.

Op het geavanceerde niveau, Norton Internet Security filtert spam en is voorzien van ouderlijk toezicht. Het is bekend met de netwerkomgeving waarin het zich bevindt. Het product kan volgen en veiligheid in het netwerk. Het beveiligt automatisch gedetecteerd te hebben aangesloten bij een openbaar draadloos netwerk computer. Het product scant ook instant messages voor malware.

Naast de defensieve beveiliging tactiek, kan Norton Internet Security ook gaan op het offensief. Als een computer is al zo slecht besmet zijn dat het niet zal opstarten, de Norton Bootable Recovery Tool reparaties en herrijst de geïnfecteerde computer.

Makkelijk te gebruiken; Het is duidelijk dat Symantec veel aandacht is besteed aan het ontwerpen van het product gemakkelijk te gebruiken is. Ter bescherming zonder storend gebruikers, Norton Internet Security is gevoelig voor de wijzen en toestanden van de computers waarin deze is geïnstalleerd. Zo scant het wanneer de pc inactief is en stelt waarschuwingen en updates als de gebruiker is het kijken naar een film of het spelen van een spel in full-screen mode. Het zal zichzelf niet updaten als de gebruiker TV op de computer te kijken of het branden van een schijf. En als de computer werkt op de batterij werkt, zal Norton Internet Security activiteiten die macht verslinden totdat de computer is aangesloten op een stroombron op te schorten. Een ander kenmerk gemak van het gebruik is dat tijdens het proces van het verwijderen van Norton Internet Security, kan de gebruiker kiezen of om het programma volledig te verwijderen of te behouden, voorkeuren, wachtwoorden en instellingen om te worden opgehaald door de volgende installatie.

Hulp en ondersteuning; Symantec werkt de Norton Internet Security-software met de nieuwe functies van het product en beveiligingsupdates wanneer deze beschikbaar komen tijdens de inschrijvingsperiode. Om onderbreking van de service te voorkomen, is er een optie om de jaarlijkse abonnement automatisch te verlengen.

Symantec biedt een goede online kennisbank, educatieve video’s en 24/7 support via chat, e-mail of telefoon. Symantec organiseert ook een interactief gebruikersforum en maakt juist gebruik van Facebook, Twitter en YouTube ter ondersteuning van het klantenbestand.

Sinds Peter Norton richtte Peter Norton Computing in 1982, hebben Norton-producten PC-gebruikers geholpen om verschillende problemen op te lossen. Met de kracht van Symantec achter het merk Norton, Norton firewalls en security suites genieten van een goed deel van de markt. Hoewel Windows Vista, 7 en 8 omvatten twee-weg firewalls, Microsoft nooit de firewall bedoeld om het enige middel van bescherming. Norton Internet Security heeft de extra beveiligingsfuncties om te verdedigen tegen spam, malware en phishing. Het beschermt in het netwerk en Wi-Fi-omgevingen en controleert instant messages voor bedreigingen. Norton en Windows zijn geëvolueerd in combinatie met één van de product resultaten zijn Norton Internet Security.