photoshop brushes – Designious

Vele factoren maken Designious een geweldige keuze voor thuis of beginnende gebruikers van Photoshop borstels. De site is zeer eenvoudig te navigeren, met vele sorteeropties voor een betere zoeken. De verscheidenheid van borstels is uitgebreid en zal vooral een beroep doen thuis scrapbookers. Er zijn een aantal van de hulp en ondersteuning, waaronder links naar externe tutorials en nuttige tips. Professionele gebruikers vindt er ook de verscheidenheid van borstels en de vele website bevat nuttige, die ons leidde tot Designious onze goedkeuring geven.

website Kenmerken

We waren een beetje teleurgesteld te merken dat Designious niet verpakkingen of verzamelingen van meerdere Photoshop borstel sets biedt. Het is lastig om sets stukje bij beetje te kopen, maar het is vaak duurder omdat brush packs meestal worden aangeboden tegen een lagere prijs dan het kopen van elk afzonderlijk in te stellen. Afgezien van dit nadeel is echter, lijkt Designious ‘website volledig te zien zijn.

Er is een klein aantal gratis Photoshop borstel sets beschikbaar, maar de website echt schittert in het grote aantal van meer dan 130 premium Photoshop borstels. Brush voorvertoningen worden weergegeven in de miniatuurweergave versies op de belangrijkste winkelstraat pagina en grotere previews zijn zichtbaar wanneer u de set van de info-pagina te openen en de muisaanwijzer op de afbeelding.

U kunt gebruik maken van een van de Photoshop borstels je kopen voor persoonlijke of commerciële doeleinden, wat betekent dat zelfs professionele ontwerpers deze tools kunnen gebruiken voor een ontwerp zonder zorgen over royalties. De site biedt wel de verkoop van tijd tot tijd, en heeft ook een blog en een nieuwsbrief aan frequente kopers op de hoogte te houden. Als je een social media fan, kunt u verbinding met het bedrijf zowel op Facebook en Twitter.

Artistieke en abstracte elementen zoals penseelstreken, lijnen, krabbels, fractals, radialen, lichteffecten en meer afwezig zijn van Designious ‘repertoire van Photoshop brushes, maar er zijn een paar grunge en halftonen sets die een aantal abstracte opties bieden. Andere soorten borstels zijn goed vertegenwoordigd. De website meer dan maakt voor wat er ontbreekt in de breedte door het verstrekken van een aantal categorieën met grote diepte.

Ongetwijfeld is de categorie met de grootste verscheidenheid aan Photoshop penseel sets is het Planten en Bloemen categorie. Er zijn ongeveer 40 individuele bloemen sets, elk met 15 tot 50 borstels. Een aantal van de sets zijn gewoon bloemen frames, terwijl andere specifieke bloemen elementen. Er zijn ook een paar boom borstel sets te ronden de selectie.

Verscheidenheid

Op zoek naar schedels? Er zijn acht verschillende borstel sets gewijd aan realistische en-cartoon geïnspireerde craniums. Als vleugels zijn uw ding, kijk op een van de negen verschillende vleugels sets, elk met overal van een tiental tot bijna 30 verschillende penselen.

Met tal van dieren thema borstels, heeft Designious niet teleur. Van draken en zeedieren voor vogels, vlinders en insecten, er is genoeg om uit te kiezen. Zorg ervoor dat u de harten, gebouwen, kleding en Japans geïnspireerde borstels voor een beetje extra variatie te bladeren.

-Heraldiek gerelateerde borstels onder andere een arsenaal set, een gevecht set, een paar kroon sets, een paar griffioenen sets, een set helmen en een set schilden. Scrapbookers zullen genieten van de vijf rollen sets, en voor een aantal unieke mogelijkheden, kijk voor de set Stranden, het Wilde Westen set, het communisme set of een van de multiple War, Tech of Music sets.

Hoewel Designious ‘Photoshop brushes niet eerder zal samenwerken met versies van Photoshop CS, elke Creative Suite-versie van het origineel aan de nieuwste, 5.5, zullen deze borstels te ondersteunen. Als u Photoshop 7 of een eerdere versie uitvoert, probeer het downloaden van een gratis of sample set van de website en om te zetten met een file converter om het te gebruiken met een eerdere versie.

We vonden Designious een van de eenvoudigste Photoshop borstel websites te gebruiken. In aanvulling op de standaard, simpele zoekbalk, kunt u sorteren borstels op naam, stijl, categorie en zelfs populariteit. Er is een soort-van-prijs optie, maar aangezien alle sets hetzelfde geprijsd, betekent dit niet echt helpen at all. Er is zelfs een geavanceerde zoekfunctie waarmee u op zoek naar iets op basis van zijn naam, beschrijving, SKU nummer, prijs of zelfs het geslacht (jongens, meisjes, vrouwen of mannen) waarmee het is verbonden.

Als de typische rasterweergave is een beetje veel voor u, probeer dan te klikken naar de lijstweergave voor een meer gestroomlijnd display. Wilt u meer borstels in een oogopslag zien? U kunt ervoor kiezen om 50, 100 of 150 kwast sets weer te geven op een bepaald moment.

ondersteunde versies

Deze site is een van de weinige plaatsen om elke vorm van sparen-voor-later opties aanbieden wanneer je winkelen voor Photoshop borstels. In dit geval, het is bereikt door middel van een wensenlijstje. Om een ​​verlanglijstje te maken, alleen maar een account aanmaken met de website – het is gratis en geen lidmaatschap, gewoon een manier om in te loggen en te kopen sneller – en dan beginnen te klikken op de Toevoegen aan verlanglijstje link elke Photoshop borstel set u wilt bladwijzer. Dit is vooral handig als je zit te wachten op de borstels te gaan op de verkoop.

De hulp en ondersteuning link op de website brengt u naar een pagina met veelgestelde vragen die fundamentele vragen over de site beantwoordt, de aankoop van de site en Photoshop borstels in het algemeen. Het contact link biedt verschillende methoden van contact, met inbegrip van een US-based telefoonnummer. Helaas, dit is niet een 1-800 nummer, zodat de lange afstand kosten van toepassing kunnen zijn voor sommige gebruikers. Als de telefoon is niet uw favoriete manier van contact, kunt u het online formulier gebruiken om een ​​e-mail Designious, of gebruik het opgegeven e-mailadres contact opnemen met het bedrijf uit uw eigen persoonlijke e-mailaccount.

Makkelijk te gebruiken

In de rechter zijbalk, ongeveer halverwege de pagina, zijn er een aantal links naar diverse externe tutorials en middelen ten aanzien van grafische vormgeving in het algemeen. Hoewel deze middelen niet zijn gemaakt door Designious, zijn ze voorzien als een extra optie van de website, die is zeer behulpzaam.

Of u nu een doorgewinterde pro of een newbie bent, zal Designious zeker kunnen helpen de perfecte Photoshop penseel te vinden. De ontwerpen zelf misschien nuttiger om naar huis te scrapbookers, maar sommige van de niche ontwerpen kan heel nuttig zijn om eventuele koper. Toe te voegen aan de mix een goed georganiseerde en gemakkelijk doorzoekbaar site, een aantal grote website functies en een sterke hulp en draagvlak, en je hebt een ongetwijfeld geweldige site.

Help en ondersteuning

Overzicht