popup blocker software – AdShield

We zouden graag in staat zijn om een ​​aantal positieve dingen over AdShield te melden, maar het is zeer verouderd. Deze pop-up blocker software werkt alleen met Internet Explorer en geen andere browsers; het is ook geconfigureerd om te werken met Windows XP en niet Vista of Windows 7. Daarnaast biedt deze pop-up blocker software beroept zich ook op een lijst met links te blokkeren die je moet in plaats van te downloaden dan voortdurend bij.

We hebben ook gemerkt dat ze geen nieuwe updates of versies voor dit product al geruime tijd hebt toegevoegd. Bovendien, omdat All Star Software heeft niet gereageerd op onze e-mail vragen wij twijfel dat zij actieve steun voor dit product. Dus, al met al, we kunnen niet deze software te onderschrijven.

Wij denken dat je zou veel beter af overweegt een up-to-date antispyware-programma, het kost ongeveer hetzelfde zijn, maar kan veel meer bescherming te bieden. Zie onze Antispyware Software Review.