programmeerbare thermostaten – Radio Thermostaat 2017

Radio Thermostat is niet een bekende naam in programmeerbare thermostaat de productie, maar de CT-80 is een solide vermelding in onze thermostaat reviews want het geeft je volledige controle over je omgeving via een Wi-Fi-netwerk. De thermostaat heeft niet erg veel sensoren, maar het heeft een aantal verwarming en koeling podia en een gebruiksvriendelijke touchscreen dat maakt het eenvoudig te programmeren. Echter, de Radio thermostaat CT-80’s garantie is niet erg lang in vergelijking met de beste programmeerbare thermostaten.

Overzicht

De CT-80 is een betaalbare thermostaat met zevendaagse programmering en drag-and-drop mobile app controles, dat is leuk als je een sporadische schema. De Wi-Fi thermostaat heeft een basis auto-schema functie die u kunt gebruiken om snel uw voorkeuren op te slaan in de mobiele app. Wanneer u een schema overschrijven, kunt u een hele week of gewoon een dag overschrijven met een druk op een knop, en je hoeft niet om uw instellingen na te herprogrammeren.

De Radio Thermostaat CT-80 heeft een vochtsensor, en stuurt je apparatuur waarschuwingen, zodat je weet wanneer het tijd is om uw luchtfilter te veranderen en of er eventuele storingen. In tegenstelling tot de meeste van de andere thermostaten in onze review, de CT-80 toegangen weersomstandigheden om de efficiëntie te verbeteren, en het kan deze informatie op het scherm voor uw referentie te geven.

De CT-80 is een van de beste thermostaten, want het ondersteunt instelbaar geofencing via de mobiele app. Geofencing maakt gebruik van uw smartphone locatiegegevens te activeren of uw huis HVAC-systeem uit te schakelen. Dit betekent dat het kan detecteren als je eraan komen of gaan en verhoogt of verlaagt de temperatuur van uw huis dienovereenkomstig. Dit bespaart energie en vertaalt zich in besparingen op de elektriciteitsrekening. Hoewel deze thermostaat slimme technologie heeft, maakt het besparen van energie gemakkelijk door u te laten schakelen naar Save Energy-modus op elk gewenst moment met een simpele druk op de knop.

De thermostaat heeft een eenvoudige retro-stijl touch screen, dat is gemakkelijk om te navigeren, maar ziet er gedateerd. Sterker nog, het ziet eruit als een Casio horloge uit de jaren ’80 met zijn blok-letter-display en een gebrek aan kleur en afbeeldingen. Het maakt ook een piepend geluid vergelijkbaar met een Casio horloge als u op de knoppen.

U programmeert de instellingen door het beantwoorden van vragen op het scherm, zoals: “Als je weg bent, welke temperatuur wilt u in huis? ‘ en ‘Welke temperatuur hou je’ s nachts? ” Dit zorgt voor een eenvoudige set-up. Wanneer we de thermostaat geïnstalleerd, hadden we problemen met de verbinding met Wi-Fi, maar na enkele minuten, waren we eindelijk in staat om de functies van de telefoon aan te sluiten en te bedienen vanaf een smartphone. Deze Wi-Fi thermostaat is compatibel met Z-Wave en ZigBee radiofrequenties, dus het werkt met de meeste standaard domotica-systemen – u kan nodig zijn om extra apparatuur om deze functies te activeren aan te schaffen.

U kunt de thermostaat zelf installeren. De handleiding geeft een uitgebreide walkthrough van de installatie en programmering. Op de website vindt u ook de installatie gidsen en compatibiliteit checkers, zodat u kunt controleren of de CT-80 werkt met uw systeem.

Radio Thermostaat biedt slechts een jaar garantie op de CT-80, terwijl de meeste andere fabrikanten bieden twee, drie of vijf jaar garantie. Radio Thermostaat ondersteuning is beschikbaar via e-mail, telefoon en live chat. Het bedrijf beschikt niet over een online forum.

De CT-80 kan u helpen bezuinigen op energiekosten. Het werkt met meertraps systemen en heeft één keer override als u een nieuw schema instellen. De geofencing mogelijkheden helpen energie te besparen en geld te besparen op de elektriciteitsrekening. Deze thermostaat beschikt over gedetailleerde en grondige installatie-instructies, evenals grote customer support, zodat je het zelf kunt instellen zonder veel moeite. Het beschikt niet over een zeer lange garantie, maar over het algemeen, de CT-80 is een goede keuze als je op zoek bent naar een betaalbare thermostaat met energiebesparende functies.