radiografisch bestuurd speelgoed – Toys ‘R Us

Toys ‘R Us is een geweldige website te bezoeken bij het kopen van RC speelgoed online omdat hoeveel keuzes die zij bieden. Niet alleen Toys ‘R Us, een van de beste in de wereld, bieden een grote selectie van RC speelgoed, ze zijn ook een bekende corporatie-een naam die u kunt vertrouwen.

RC Toy Selection

opvallende kenmerken

Met vestigingen in bijna elke stad in Amerika, Toys ‘R Us is een van de meest productieve speelgoed winkelketens in het land. Hun solide online aanwezigheid betekent ook dat ze effectief verdubbelen als een online radio gecontroleerde speelgoedwinkel ook. In aanvulling op hun inventaris van de standaard speelgoed beschikbaar online, dan heb je een omvangrijke selectie van RC speelgoed te vinden. Ze hebben een verscheidenheid aan auto’s en vrachtwagens, maar je kunt ook andere RC speelgoed zoals boten, helikopters en vliegtuigen. Ook al is uw keuzes zijn beperkt tot wat ze hebben bij de hand, ze hebben een mooie verscheidenheid die goed zal werken voor verschillende leeftijdsgroepen. U kunt RC speelgoed dat zal werken voor een twee jaar oud te vinden, maar je kunt er ook RC speelgoed die geschikt zijn voor volwassenen.

Zelfs als je op een strikt budget, Toys ‘R Us is een goede eerste stop omdat je iets in elke prijsklasse te vinden. Natuurlijk zijn er meer geavanceerde speelgoed altijd gaat om meer dan beginnersniveau RC speelgoed kosten. Gelukkig Toys ‘R Us draagt ​​zowel en ze biedt u ook indoor en outdoor RC speelgoed om uit te kiezen.

Het enige dat ontbreekt bij Toys ‘R Us is vervangende onderdelen voor gebroken RC speelgoed. Als je uiteindelijk met een gebroken stuk speelgoed, moet je ergens anders heen gaan om de vervangende onderdelen die u nodig hebt. Toys ‘R Us zal alleen vast te stellen RC speelgoed dat tijdens de verzending werden gebroken of die defect zijn.

Toys ‘R Us klantenservice is iets dat je niet in staat zal zijn om ergens anders te vinden, het is gewoon uitstekend. Niet alleen zal je toegang tot online customer service, maar u kunt ook een bezoek aan een lokale winkel en eventuele problemen met een ander mens. De mogelijkheid bakstenen en mortel te slaan maakt herstellen van foutjes veel makkelijker, want je kunt ruilen of onmiddellijk terug te keren producten. Voordat u bellen of stoppen door de lokale Toys ‘R Us, moet u door middel van de FAQ online beschikbaar te bladeren – they’ll waarschijnlijk elke vraag die je hebt met betrekking tot customer service aan te pakken.

Klantenservice

Om uw RC speelgoed van Toys ‘R Us te kopen, moet u een account aan te maken. Zodra u uw account hebt aangemaakt kun je aan te melden voor nieuwsbrieven en e-mail exclusieve aanbiedingen. U kunt er ook voor kiezen om hun gedrukte catalogus door het aanmelden voor hun mailinglijst te ontvangen. Na het afronden van een bestelling, zal Toys ‘R Us je meteen voorzien van een tracking nummer om de status van uw zending te controleren.

Het grootste nadeel aan hun klantenservice is dat ze niet een live chat optie aan te bieden. Het aanbieden van de live chat optie zou dingen makkelijker te maken voor computer savvy klanten, maar het 800-nummer beschikbaar moet voldoende zijn voor de meeste shoppers zijn.

Een andere leuke functie over de Toys ‘R Us website is hoe gemakkelijk het is om te gebruiken, is het een van de meest gebruiksvriendelijke websites vindt u tegenkomt bij het winkelen voor RC speelgoed. Toys ‘R Us biedt u een aantal van de beste zoekmogelijkheden die we tegenkwamen. U kunt zoeken door middel van de hele website voor een item of u kunt de inventarisatie van de specifieke afdelingen te bladeren. Als u geïnteresseerd bent in een bepaalde merknaam, prijsklasse bent of gewoon wilt om te zoeken op beschikbaarheid, Toys ‘R Us biedt een geavanceerde zoekfunctie, compleet met filters. We hadden geen problemen met het vinden van populaire producten met slechts een paar toetsaanslagen.

Geweldige functies die u niet zult vinden met kleinere retailers zijn Toys ‘R Us’s verlanglijstje en cadeau-register. Om toegang te krijgen tot deze functies, moet u eerst een account aan te maken, maar het maakt een gift te selecteren of het organiseren van de verjaardag van een kind partij aanzienlijk makkelijker.

Het één ding dat de website ontbreekt is een scheepvaart schatter tool, maar je kunt nog uitzoeken hoeveel de scheepvaart is wanneer u uw aankoop te bevestigen. Dit is een nadeel voor mensen die willen achterhalen van de kosten van de scheepvaart vóór de indiening van de betaling informatie en registreren bij de site. Typisch hoewel, Toys ‘R Us biedt een handvol gratis verzending of verlaagd verzendkosten opties met een aankoop.

Sinds Toys ‘R Us is een groot bedrijf ze accepteren vrijwel elke populaire betaalmethode. Toys ‘R de VS accepteert alle gangbare creditcards, maar ze accepteren ook PayPal en Google Checkout. Het maakt niet uit welke methode je ook kiest om de transactie te gebruiken zullen worden verwerkt via een beveiligde server. Als u niet wilt up front betalen voor het product, kunt u kiezen voor de “Bill Me” later eigenschap, maar wees voorbereid op een credit check eerst.

Makkelijk te gebruiken

Toys ‘R Us biedt een breed scala van de scheepvaart methoden om uit te kiezen, zodat u uw product zo snel als je wilt kunt krijgen. Op dit moment, Toys ‘R Us biedt standaard verzending, Verzending en exprespost. Hoe lang duurt uw pakket aan te komen is afhankelijk van de verzendmethode u kiest, maar zelfs standaard verzending duurt slechts 3-8 werkdagen. Gedurende het hele jaar zal Toys ‘R Us bieden zelfs gratis verzending, maar dit aanbod heeft meestal een aantal bepalingen, zoals je een bepaald bedrag of alleen bepaalde speelgoed besteden komen in aanmerking voor de gratis verzending.

Toys ‘R Us heeft een grote selectie van RC speelgoed om uit te kiezen voor een verscheidenheid van leeftijden. In aanvulling op de grote verscheidenheid aan speelgoed vindt u hun uitstekende telefoon en persoonlijke klantenservice zet de website naar de top van onze op afstand bedienbare speelgoedwinkel review site.

Betaling en verzending

Overzicht