rc drones – Storm Drone 4 2017

The Storm Drone 4 door HeliPal verschilt van andere quadcopter. In plaats van het ondersteunen van een opgehangen camera onder de drone, kun je in plaats daarvan een camera op zijn top. De drone kan nog steeds bieden u een first-person view van alles wat de camera ziet terwijl u de scherpe stijging van de lucht in real-time. Echter, deze drone niet voorzien van een camera. Je moet je eigen actie camera aanschaffen en installeren. De drone zorgt ervoor dat de camera ongelooflijk stabiel en vrij van trillingen.

Overzicht

Het heeft een laadvermogen van 8,82 ounces en biedt 6-8 minuten vliegtijd, die korter is dan de gemiddelde vlucht van ongeveer 15 minuten dat de meeste drones hebben. Het heeft een bereik van 984 voeten.

Deze persoonlijke drone is perfect voor beginners. Het is zeer duurzaam en heeft koolstofvezel propellers. De RC drone kan zeker omgaan met een aantal crashes. Het heeft ook fel geel schuim ballen die u helpen vlot te landen. Het heeft afmetingen van 11,81 x 11,81 x 7,87 inch en weegt slechts 1,87 pond, waardoor het heel draagbaar.

Het is geheel klaar om te vliegen en wordt geleverd met vooraf gekalibreerd. Je krijgt een 2700mAh LiPo batterij, een zender en vier AA-batterijen voor de zender. De drone heeft geen vooraf geïnstalleerde GPS, dus het zal niet zo stabiel als de andere modellen, en je zult niet in staat om zijn vliegende hoogte te meten of gebruik een automatische return-to-home functie zoals die vergelijkbaar drones aanbod.

Als u niet wilt dat de camera te monteren aan de bovenkant van de drone, HeliPal heeft een aantal tips op haar website over de wijze waarop de camera, net als andere drones omkeren. U kunt de handleiding online te downloaden. Opgemerkt dient te worden dat dit UAV komt niet met een garantie van welke aard dan ook. U kunt echter nog steeds uit te reiken naar de fabrikant via e-mail.

Over het algemeen, de Storm Drone 4 is een fatsoenlijke drone. Het is het meest geschikt voor beginners en is steady-genoeg om een ​​aantal ernstige beeldmateriaal vast te leggen. Houd er rekening mee dat je moet een camera apart worden aangeschaft. Het ontbreekt ook GPS, die de functionaliteit enigszins beperkt en betekent dat u niet automatisch de drone te landen.