remote PC access software – TeamViewer 2017

Tussen de bruikbaarheid, heel weinig vertraging en hoge prestaties, TeamViewer verdient uw aandacht. Het programma is ontworpen voor IT om het te gebruiken als een hulpmiddel voor samenwerking, of als een snelle telewerken oplossing als je nodig hebt om toegang te krijgen tot uw computer op kantoor vanaf uw thuis-pc of mobiele apparaat.

Overzicht

Nadat het programma correct op zowel de host en admin computers is geïnstalleerd, het programma genereert automatisch een wachtwoord aan de kant van de gastheer, die moet worden gedeeld met de admin. Dit wachtwoord kan worden gewijzigd op elk moment. Bovendien, de beheerder programma is ook geschikt voor het genereren van een wachtwoord reverse delen mogelijk, wat betekent dat de client RAS admin computer indien nodig.

Als het gaat om de standaard file sharing functies, vonden we TeamViewer om het makkelijkst te manipuleren zijn. U kunt bestanden met de standaard dual-window-interface, of u kunt gewoon slepen en neerzetten van de ene computer naar de andere. Er is ook een kopiëren en plakken zodat als je nodig hebt om slechts een stukje van de informatie over te brengen in een ander document, kunt u dit doen zonder het omgaan met het hele bestand. We waren in staat om de overdracht van bestanden snel heen en weer tussen de client en de host computer. We hadden geen problemen met een vertraging, of in het runnen van een grafisch-zware programma of het streamen van een grote video te hebben.

TeamViewer heeft een functie voor het delen waar je kunt ‘plaats verwisselen, “wat betekent dat u kunt de handel die de controle van de andere computer heeft. Dus, als je coöperatief werken met iemand op een andere computer en hij of zij nodig heeft controle over jou, de andere persoon kan je programma’s manipuleren. Nog een klik, en je controle weer.

Het verbindingsproces met mobiele app TeamViewer is identiek aan de werkwijze bij gebruik van een PC; de mobiele app vereist het wachtwoord van de host om een ​​externe sessie starten. Eenmaal ingelogd, het ondersteunen van de klant computer is net zo eenvoudig en ongecompliceerd. We waren in staat om toegang te krijgen tot het bedieningspaneel te downloaden en programma’s te installeren, en het gebruik van de chatfunctie.

Hoewel deze dienst biedt meer beveiligingsfuncties dan de meeste van de diensten op onze line-up, vonden we dat het was moeilijker op te zetten deze functies en dat het ontbreekt aan een groot aantal functies die we zochten, zoals IP-filtering. Maar het biedt wel de basics, zoals wachtwoordbeveiliging, toetsenbord vergrendeling en opties te ontzeggen gebruikers toegang tot onderdelen van uw remote desktop. Verder is de codering is dan de industriestandaard – 256 bits, wat een niveau hoger ligt dan de 128 bits die nog steeds wordt gebruikt door de meeste e-commerce websites en online banken.

Tijdens onze tests TeamViewer ervaren grootschalige diefstal aanvallen die aanvullende veiligheidskenmerken gevraagd worden toegevoegd aan de software. De dienst biedt nu meer bescherming aan iemand anders te voorkomen dat de toegang tot uw account, met inbegrip van een vertrouwde functie apparaat. Wanneer uw TeamViewer-account pogingen om in te loggen op een nieuw apparaat, zal de dienst u vragen om het nieuwe apparaat te bevestigen als vertrouwd voordat u zich aanmeldt u. TeamViewer kijkt ook voor ongewoon gedrag, zoals toegang vanaf een nieuwe locatie, en beschermt uw gegevens door tenuitvoerlegging van een wachtwoord te resetten.

U kunt doorzoekbare veelgestelde vragen, handleidingen en een paar how-to video’s op de TeamViewer website. De FAQ’s te dekken zijn beide voorzien van informatie over het maken van een aankoop beslissing en een eenvoudige how-to voor de functie. Als u geen antwoorden op uw vragen kunt vinden, kunt u contact opnemen met TeamViewer tijdens standaard Amerikaanse kantooruren door het indienen van een ticket uitleggen van je probleem. Technische ondersteuning spreekt alleen aan gebruikers met een licentie, echter.

TeamViewer indruk op ons met zijn gebruiksgemak. We vonden een aantal functies hoger dan die van de andere producten die we beoordeeld; in het bijzonder, de echtheidskenmerken. De desktop-verbinding van op afstand de snelheid, prestaties en beveiliging maken het een goede optie voor kleine of grote bedrijven nodig hebben telewerken, IT en collaboration software.