restaurant website beoordelingen – RestaurantRow

Wat is ontstaan ​​als een klein restaurant catalogus in 1994 is uitgegroeid tot een grote online community van foodies die informatie over restaurants in de hele wereld te vinden en te delen. Met een database van meer dan 190.000 restaurants groeit elke dag, mag RestaurantRow niet het grootste restaurant beoordelingen site op het web, maar het is zeker een betrouwbare bron voor een uitgebreide restaurant beoordelingen.

Overzicht

Net als veel van hun concurrenten, RestaurantRow maakt ook gebruik van een 5-sterren-systeem, dat is opgebouwd op basis van de beoordelingen lid. Hoewel de site geeft algemene informatie en statistieken over een restaurant, zijn de feitelijke beoordelingen van leden. Een grote verscheidenheid aan restaurant statistieken worden gegeven inclusief contactgegevens, dress code, de betaling info en type keuken. Daarnaast is voor restaurants dat reserveringen toe te staan, kunt u ze direct te maken op RestaurantRow (die integreert met OpenTable.com, een online reservering dienst).

Hoewel de site heeft meer dan 190.000 restaurants vermeld, niet alle van hen zijn nog beoordeeld en veel van de restaurants op slechts een handvol beoordelingen geplaatst. Om te beoordelen en bekijk een restaurant, moet u zich aanmelden voor gratis lidmaatschap RestaurantRow’s. Eén ding waard een snelle vermelding is de site internationaal restaurant beoordelingen. RestaurantRow is één van de weinige kleinere review sites dat een indrukwekkende verzameling van beoordelingen van restaurants over de hele wereld bieden.

Vanaf het moment dat u in te loggen op de RestaurantRow homepage, op zoek naar een nieuw restaurant is eenvoudig met drie prominente zoek bars gemaakt; U kunt zoeken op locatie, de keuken en / of naam. Wilt u een meer geavanceerd zoeken? Als u naar de werkelijke zoekpagina, zijn er vier directe manieren om te zoeken: door restaurant naam, stad / staat / land, postcode of de nabijheid van een adres (voer een adres en de site bevat eethuisjes in de buurt). Bovendien, twee statische zoek bars (één voor in de stad of zip en één voor het restaurant naam) zijn te vinden op elke pagina, zodat je een snel zoeken, ongeacht op welke pagina van de site die u op kan uitvoeren.

De RestaurantRow website beweert het helpt klanten om “te vinden en delen van informatie over restaurants, niet alleen online, maar op elk digitaal apparaat je maar kunt bedenken. In aanvulling op mobiele apps, RestaurantRow biedt enkele van de beste “top 10” lijst van elk restaurant beoordelingen website we tegen kwamen. Zo kunt u bladeren top 10-lijsten voor talloze grote steden en grote stedelijke gebieden in de Verenigde Staten of u kunt top 10 lijsten te bekijken per land.

Van alle plaatsen die we beoordeeld, RestaurantRow is de enige die een effectieve prikkel voor beoordelingen biedt: geld. Gebruikers kunnen gemakkelijk geld te verdienen voor elk restaurant ze waardeert en beoordeling (van de site legt uit hoe het werkt). De site heeft ook een informatieve help center, links naar social networking profielen en een gedeelte waar je nieuwe restaurants kunt toevoegen aan de site.

Websites niet veel eenvoudiger en makkelijk te gebruiken dan RestaurantRow.com krijgen. De tekst is kort en bondig (hoewel sommigen van het is verrassend niet grammaticaal correct – zie de “Over” pagina) en een uitgesproken bovenste navigatiebalk zorgt voor eenvoudige navigatie.

Terwijl RestaurantRow heeft natuurlijk een weg te gaan voordat het een leider in de industrie, we denken nog steeds dat het kan een gunstige restaurant beoordeling bron. De intuïtieve, eenvoudige interface maakt het zoeken veel gemakkelijker dan veel van hun concurrenten en het is moeilijk om een ​​site bereid om vork over geld voor gewoon het schrijven van recensies en het bevorderen van de consument goodwill te verslaan.