draagbare zonne-opladers – Nexcon 2017

De Nexcon draagbare zonnepaneel lader wordt geleverd met een interne batterij voor energieopslag en een duurzame, waterbestendige geval dat je bijna overal mee naartoe nemen. Het klein zonnepaneel niet opladen van de batterij zeer snel, maar de draagbaar ontwerp dient als een adequate back-up voor de meeste smartphones.

Dit zonne-lader is voorzien van een interne batterij om energie op te slaan, totdat je het nodig hebt. Het beschikt over een capaciteit van 5000 milliampère-uur (mAh), waarmee u de meeste opladen smartphones tot twee keer voordat hij tot de opslag te vullen. Dit maakt de draagbare zonnelader een haalbare optie is voor weekendtrips en overnachting excursies.

De 1.2-watt zonnepaneel voorziet niet veel dekking. Door zijn grootte, kan deze draagbare zonne-lader geen voorstander van een groter scherm, en het duurt vele uren om een ​​volledige lading te bereiken. U kunt dit lange proces te vermijden door de stekker van de lader in een stopcontact of USB-poort. Elk van deze alternatieve energie opties te laden het apparaat sneller dan de kleine zonnepaneel, zodat u vooruit kunt plannen voordat dagen buiten doorbrengen met de draagbare zonne-lader. Ondanks de tijd beperkingen, heeft het kleine paneel werken in noodsituaties, zodat u kleine hoeveelheden van het zonlicht te verzamelen gedurende de dag, terwijl je langzaam de interne batterij te vullen.

Het lichaam van deze zonne-lader zorgt voor een zekere blootstelling aan de elementen. Zij beroept zich op een duurzame rubberen lichaam te beschermen tegen kleine hoeveelheden regen, en het beschermt ook tegen een aantal effecten. Terwijl u de zonne-lader niet kan onderdompelen, kan het een val op de grond weerstaan ​​zonder behoud van ernstige schade. De geringe omvang van het lichaam helpt ook bij draagbaarheid. De lader wordt geleverd met een haak die u kunt gebruiken om het hangen van een rugzak of riem, dus het blijft waar je het nodig hebt voor uren.

Deze set bevat een Micro USB-kabel en een USB naar Micro-USB-kabel. U kunt veel apparaten stekker direct aan op de zonne-lader met behulp van de meegeleverde kabels, of u kunt de adapter voor andere plug te gebruiken. De set bestaat uit een karabijnhaak, ook.

De Nexcon draagbare zonnepaneel lader draagt ​​genoeg energie om een ​​smartphone een paar keer op te laden vullen. Het wordt geleverd met een klein zonnepaneel, maar de trage solar charge tijd maakt het een laatste redmiddel. U kunt deze draagbare zonne-lader voor natte en vuile omgevingen bloot te leggen, en het kleine formaat maakt het gemakkelijk te vervoeren.