nanny cam – SVAT PI1000 Recording System, 2017

Gecamoufleerd als een bewegingssensor, de SVAT PI1000 Covert MPEG4 DVR Recording System is een top mededinger in onze nanny cam-opstelling. Bewegingssensoren zijn gebruikelijk in huizen en plaatsen van het bedrijfsleven, maar ze worden vaak gebruikt in combinatie met de veiligheid schijnwerpers of alarmsystemen, dus deze camera niet op zijn plaats kan worden weergegeven in uw huis. Toch, met een uitstekende geheugencapaciteit en een bewegingsdetectie-modus, de opname-systeem levert uitstekende prestaties en verdient onze Top Tien beoordelingen Bronze Award.

functionaliteit

Als een plug-and-play systeem, heeft deze nanny cam ingebouwde DVR voor eenvoudig en comfortabel opname. Het moet gewoon worden aangesloten om de opname te starten of het afspelen van video. Een paar aandacht springende kenmerken zijn de tijdstempel opnames en overschrijven selector. Deze laatste functie verwijdert automatisch de oudste opgenomen clip op de geheugenkaart wanneer de kaart vol is, zodat de opname kan blijven zonder te stoppen.

Een van de meest handige functies van de nanny cam is zijn zeer gevoelige bewegingssensor die alleen de opname geactiveerd bij beweging in de kamer. Terwijl bewegingsdetectoren zijn te vinden op de meest verborgen nanny cams, wat is bijzonder opmerkelijk en uniek is voor deze nanny camera is dat je de bewegingsmelder de gevoeligheid aan te passen om ervoor te zorgen opname wordt geactiveerd bij de geringste beweging.

De SVAT PI1000 beschikt over de meest voorkomende en belangrijke opname-opties, in het bijzonder de opname modi die u kunt aanpassen aan uw behoeften. Naast beweging activering, kunt u kiezen tussen geplande of handmatige opname. Geplande opname kunt u het opzetten van preferente opnametijden binnen een dag van 24 uur, terwijl de handmatige modus neemt voortdurend tot de spy camera wordt uitgeschakeld met de hand.

Bij gezamenlijk gebruik met het overschrijven selector, kan de nanny cam op te nemen in de handmatige modus voor onbepaalde tijd. Ook de verborgen camera heeft ook verschillende kwaliteitsniveaus – hoog, midden en laag – zodat u de video-uitgang aan te passen en op te slaan opslagruimte, omdat lage kwaliteit opnames nemen minder ruimte in dan een hogere kwaliteit waren.

Een van de beste dingen over deze verborgen nanny camera is de utilitaire ontwerp dat niet ongewenste aandacht aantrekt. Het heeft geen dubbele functionaliteit, maar zijn basic uitstraling en design helpt deze opgaan in de omgeving. De weinigen die het kan opmerken, zijn kans om het af te doen als een eenvoudige motion sensor of soortgelijke apparaten – niet een geheime camera. De kleine pinhole camera gelegen aan de onderkant van het apparaat nauwelijks zichtbaar voor het blote oog. Bovendien is de SD-kaartsleuf en handmatige bedieningstoetsen staan ​​er op de achterzijde van het apparaat.

opname-opties

Voeding voor de camera, kunt u de stekker in het gebruik van de meegeleverde stroomadapter of plaats batterijen voor ultieme draagbaarheid. Het apparaat kan batterijen snel leeg, zodat de nanny cam gehouden moet worden aangesloten voor een ononderbroken opname. Ook is de camera wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en een montagebeugel om de verborgen camera aan te brengen op een muur of ander vlak oppervlak.

De SVAT PI1000 nanny cam systeem genereert opnames die zijn 640 x 480 pixels. Deze zijn helder en scherp. Het systeem maakt gebruik van een MPEG-4 gecomprimeerde videoformaat, waarbij uur opgenomen beelden codeert zonder kwaliteitsverlies. Net als veel van de andere nanny cams in onze review, deze heeft RCA-video-uitgang, samen met een compatibele RCA-kabel, zodat het apparaat gemakkelijk kan worden aangesloten op een televisie voor makkelijk en direct bekijken.

opslagcapaciteit van het apparaat is net zo indrukwekkend als de beste nanny cams. De interne SD-kaart kan tot 32 GB van verwijderbare opslag. Vanwege dit, de spy camera is een goede keuze als je niet wilt zorgen te maken over voortdurend het bekijken en verwijderen van opnamen vrij te maken beperkte opslagruimte.

Kortom, dit plug-and-play verborgen camera is een goede optie als je een systeem dat gemakkelijk te gebruiken en heeft een hoge-kwaliteit video-uitgang, evenals opnamemodi vergelijkbaar met andere top nanny camera’s willen. Hoewel de SVAT PI1000 Covert MPEG4 DVR Recording System de dubbele functionaliteit en de daaropvolgende camouflage andere top nanny cams hebben, zijn voldoende opname mogelijkheden en undistinguished, generieke uiterlijk niet over zorgen voor voldoende en volledig geheime surveillance.

Ontwerp

Video uitgang

Overzicht