omgekeerde hypotheken – Amerikaanse Advisors Group 2017

Amerikaanse Advisors Group is de grootste geldschieter van omgekeerde hypotheken in de markt van vandaag. The, Californië gevestigde bedrijf Orange County heeft op meer dan twee keer zo veel leningen gesloten als hun naaste concurrent. AAG is een licentie om te werken in alle 50 staten plus Washington DC en in het bedrijfsleven hadden al meer dan 10 jaar.

AAG is de meest zichtbare omgekeerde hypotheekverstrekker. De commercials zijn voorzien van senator Fred Thompson als hun woordvoerder en ze zijn zeer agressief over marketing.

De AAG website bevat nuttige informatie om u te begeleiden in het besluitvormingsproces. De site heeft een uitgebreide FAQ sectie die u nuttige informatie over de basics van omgekeerde hypotheken geeft. De site heeft een goede baan van het helpen om de complexe ins en outs van omgekeerde hypotheken uit te leggen. De AAG site bevat ook vele reviews en getuigenissen van klanten, zowel in kleinere capsules en in langere vorm stukken op de site. De site heeft een regelmatig bijgewerkte blog dat informatie over omgekeerde hypotheken en thuis financiën in het algemeen bevat.

Er is een online calculator op de website AAG. Als u uw huis waarde, informatie over uw huidige hypotheek en wat persoonlijke informatie zal de calculator een schatting van wat je door middel van een omgekeerde hypotheek kon krijgen geven. Het maakt verf een rooskleurig beeld van de omgekeerde hypotheken, zonder vermelding van de andere kosten in verband met de lening, noch enige vermelding van de nadelen.

Als de meest zichtbare kredietverstrekker in de omgekeerde hypotheek-industrie, kan AAG’s reclame te maken omgekeerde hypotheken lijkt heel aantrekkelijk. Hun advertenties maken vaak beweert dat een omgekeerde hypotheek kan u belastingvrij geld. Hoewel het waar is dat de opbrengst van een omgekeerde hypotheek niet belastbaar zijn, is AAG geen melding of verdoezelt de diverse andere kosten in verband met een omgekeerde hypotheek. Deze kosten zijn inclusief hypotheek verzekering, afsluiting van de kosten en onroerend goed taxaties en kunnen oplopen. Hoewel de kosten in de omgekeerde hypotheek worden gefinancierd en kan verminderen, wat de lening zal uitbetaling, worden ze niet berekend in de ramingen die site AAG’s geeft. Het is belangrijk te weten dat er andere kosten omgekeerdehypotheekactiviteiten.

AAG is veruit de marktleider in omgekeerde hypotheken. Zij verkopen agressief en die materialen kunnen leveren omgekeerde hypotheken lijken meer risicovrij dan ze zijn.