online veiling sites – Veiling Fire, 2017

Met slechts een kleine verificatie vergoeding, Veiling Fire biedt een gratis online veiling site waar u al van de winst die je verdient kan houden. De verificatie vergoeding bevestigt de identiteit van elk lid en zorgt voor een veilige markt. De dienst heeft een brede selectie van de verkoop van functies; Maar haar ledenbestand is klein, die uw kansen van de verkoop in vergelijking met andere sites beperkt.

Overzicht

Hoewel deze online veiling site is gratis, het heeft wel een aantal fee-based services. Om uw aanbiedingen met vetgedrukte tekst of extra foto’s verbeteren, het kost een kleine vergoeding per aanbieding. Veiling Vuur heeft ook Ad-Vantage programma van de verkoper, een extra reclame-pakket bedoeld om u meer weergaven veiling en verkoop te brengen.

Met zo’n kleine lidmaatschap op deze site, reclame voor uw items met zowel de standaard en optionele selling functies helpt. Hoewel deze bieden plaats niet items buiten zoekmachines indient, biedt het advertentiemogelijkheden. De verkoper Ad-Vantage pakket bestaat uit een op maat gemaakte banner prominent getoond op de site, vet en gemarkeerde tekst, prioriteit in gekenmerkte vitrines, en prioriteit customer support. De dienst rapporteert ook dagelijks wat kopers zijn op zoek naar op de site.

Deze veiling website heeft een aantal functies die u kunt gebruiken om kopers aan te trekken. Zo kunt u gebruik maken buy-nu knoppen op uw producten voor het geval dat de kopers niet willen om te gaan met het veilingproces. Kopers kunnen automatisch bieden gebruiken en een lijst van de maximale prijs die ze voor een item zou betalen, of ze kunnen zoeken naar verkopers zij vooral willen, waardoor ze tijd bespaart in u het vinden als ze de neiging om uw producten. U en uw kopers kunnen feedback geven op elkaars dit zichtbaar voor iedereen na een transactie, die uw geloofwaardigheid kunnen stimuleren als een verkoper en waarschuwen u voor onbetrouwbare gebruikers.

Echter, de site doet gebrek aan een aantal basisfuncties. Uw kopers kunnen niet favoriet u als verkoper, die zou maken het gemakkelijk voor hen om uw andere veilingen volgen. Je kunt geen specifieke bieders blokkeren van uw veilingen ofwel, die een nuttige optie zou zijn wanneer bepaalde afnemers blijken onbetrouwbaar of lastig.

Als verkoper, kunt u verschillende vormen van betaling te accepteren. Veiling Fire ondersteunt krediet, debet, PayPal en veiling Fire Escrow Service betalingen. Terwijl derden facilitators rekenen een transactiekosten, dit beschermt zowel de verkoper en koper tegen fraude. Na een veiling, de service geeft u gegevens van uw koper om contact met hen; Echter, moet u uw eigen factuur te maken. De service is niet automatisch een te maken of hebben een manier voor u om een ​​op de site te maken.

Veiling Fire biedt geen live support opties. U kunt contact opnemen met vertegenwoordigers die door alleen e-mail. De dienst heeft een community forum waar u uw vragen kunnen rechtstreeks naar andere gebruikers. Het heeft ook een uitgebreide pagina met veelgestelde vragen aan de koper en de verkoper vragen te beantwoorden.

Terwijl Veiling Fire biedt een gratis online veiling site, het mist een aantal fundamentele selling mogelijkheden en heeft een relatief klein aantal potentiële kopers. Met weinig ogen gezien uw items, het sterk vermindert uw verkoop potentieel. Hoewel de site is een gratis en veilige plek om uw producten te verkopen, is het niet beschikken over een sterk verkoopargument platform ten opzichte van de top-ranked veilingsites.