retoucheren van foto’s software – Akvis MakeUp 2017

Als u wilt retoucheren van uw foto’s voor je social media pagina of noodzaak om de glamour van uw portret modellen te verbeteren, retoucheren van foto’s software is precies wat je nodig hebt om professionele resultaten te krijgen. Akvis make-up is betaalbaar foto’s retoucheren software die u de tools die u nodig hebt om de natuurlijke schoonheid van uw modellen te verbeteren, zonder draaien ze in plastic poppen geeft.

Overzicht

Deze foto enhancer heeft twee modi van retoucheren. De eerste modus is Express mode, dat is een vereenvoudigde gebruikersinterface die is perfect voor een snelle foto fix. Deze modus is ideaal voor drukke fotografen of casual gebruiker die alleen maar willen de grondbeginselen van deze software te leren. Elke functie is nog steeds beschikbaar voor gebruik wanneer u zich in Express mode, ze zijn gewoon verborgen te helpen minimaliseren rommel op het scherm. Deze foto fix programma heeft meer dan 36 vooringestelde aanpassingen en 17 aangepaste instellingen toe te passen op uw foto’s.

Geavanceerde modus heeft alle gereedschappen en instellingen die beschikbaar zijn in hun respectievelijke menu’s. Deze modus kunt u fine-tunen van uw retouches als een professional. Ironisch genoeg is deze software geen enkele mogelijkheid om cosmetische verbeteringen toe te voegen aan uw foto’s. In plaats daarvan, deze foto enhancer doet kunt u het contrast en de kleur van de originele make-up van uw model aan te passen, waardoor het pop meer. Er zijn tools waarmee tanden fleuren en te verwijderen vlekken en vlekken, evenals vignetten en andere foto’s te bewerken effecten die u kunt maken om het hele plaatje.

Akvis make-up maakt gebruik van automatische detectie om te bepalen waar het gezicht van een onderwerp is in het beeld en compleet zijn bewerkingen. Hoewel het detecteert het gezicht nabijheid, het programma niet enkel uit de ogen, lippen of andere gelaatstrekken of de plaats verwijst naar deze gebieden te maskeren. U kunt huidtinten, ogen helderder en spot verwijdering nog steeds uit te voeren; hoef je alleen maar om dit te doen met de hand.

Deze software is ideaal voor één model, close-up portretten, geen familie foto’s of andere groepsfoto’s. De algemene verbeteringen kan niet worden toegepast op slechts een deel van de afbeelding; Het dekens alles. Je hebt later in te gaan met de geschiedenis borstel om het effect van ongewenste gebieden te verwijderen.

Deze retoucheren software heeft een batch-processing-functie waarmee de gebruiker in staat om honderden foto’s tegelijk bewerken. bewerk gewoon een foto van een grote partij, de veranderingen als een preset op te slaan en vervolgens toepassen die vooraf een hele map met afbeeldingen. In een kwestie van minuten, je hebt aangeraakt een hele fotoshoot.

Deze software kan worden gekocht als een plugin voor Adobe Photoshop of als een stand-alone programma. Akvis biedt ook bundels met beide versies. Niet alleen zijn de programma’s apart verkocht, maar ze komen in verschillende licentie versies ook. Er zijn huis, academische en zakelijke licentie versies dus je moet zorg ervoor dat de juiste versie die overeenkomt met uw wensen te krijgen.

Deze foto retoucheren software heeft een goede baan begeleiden van gebruikers door middel van haar functies. Er is een online handleiding en 13 tekst-en-foto tutorials die je door populaire enhancement processen. Een FAQ pagina is ook beschikbaar om te leren van het verleden gebruiker vragen. Akvis beschikt niet over een ingebouwde chatfunctie, maar ze bieden hun contact naam voor de populaire instant messenger programma’s zoals ICQ, Yahoo, MSN Live Messenger en Google Talk. Akvis niet een telefoonnummer te bieden voor ondersteuning, dus een e-mail of chatbericht uw beste optie zou kunnen zijn. De ontwikkelaar biedt wel ondersteuning in meerdere talen, waaronder Engels, Frans, Nederlands, Spaans, Portugees, Italiaans, Russisch en Japans.

AKVIS MakeUp’s batchverwerking kunt deze foto retoucheren software een verleidelijke keuze wanneer u honderden portretten retoucheren hebben. Helaas, terwijl het heeft elementaire retoucheren functies en tools, is het ontbreken geavanceerde functies, zoals cosmetische toepassingen en gezicht point plaatsing als onze top gerangschikt producten doen. Als je het niet erg vindt het niet hebben van deze functies, kan Akvis make-up een programma de moeite waard zijn.