retoucheren van foto’s software – Beautune

Je hoeft niet tot een klasse te nemen of te leren een uitgebreid fotobewerkingsprogramma zoals Photoshop om de beste resultaten te krijgen van uw portretten. Beautune is foto’s retoucheren software die de basis- en geavanceerde functies die elke foto enhancer nodig biedt.

Overzicht

Het menu aanpassing, die altijd aanwezig is aan de linkerkant van het scherm bevat vier secties: de huid, ogen, mond en aanpassen. Het menu van de huid bevat alle tools die je nodig hebt om glad te strijken ruwe huid en rimpels, verwijdert vlekken en zelfs vorm van het gezicht. Het menu Eyes kunt u voor de ogen lichter te maken, voeg mascara en eyeliner evenals een vergroting ogen.

The Mouth menu bestaat uit twee instrumenten, de Lip Tint en Teeth Whitening. U hoeft geen zorgen te maken over verkleurde tanden, de borstel grootte en intensiteit selecteer een kleur en maken die tanden glinsteren. Lip Tint kunt u de kleur van de lippen van uw onderwerp te veranderen, zelfs als ze geen make-up droegen om de foto te schieten. Helaas, je hebt om de kleuren te tekenen over het handmatig omdat Beautune gezicht mapping niet gebruiken om de gebieden te selecteren.

Beautune wordt geleverd met een verscheidenheid aan populaire stijl filters en frames om die extra iets aan uw portretten voegen. Zo zal kader uw foto kijk vintage, voeg een warm of koel filter of voeg een grunge stijl. Deze software draait op zowel 32-bits en 64-bits Windows-computers als op Mac OS X. Deze indrukwekkende niveau van compatibiliteit is een leuke functie en stelt u in staat om snel een foto fix op welke computer je eigen te maken.

Met al deze tools en macht binnen handbereik, kan het verleidelijk zijn om alles uit te gaan en volledig te hervormen uzelf of uw modellen in verschillende mensen. Tijdens het gebruik van retoucheren van foto’s software, het is zo makkelijk om de retoucheren overdrijven, dus zorg ervoor dat je probeert om de natuurlijke schoonheid van het onderwerp intact te houden terwijl je bewerken en verbeteren. Gelukkig, je hebt volledige controle over hoe intens die u wilt bijwerken met deze software.

Ondersteuning voor Beautune is te vinden op de Everimaging homepage. Helaas, ze bieden alleen hulp via e-mail. Er zijn een paar veelgestelde vragen, maar ze zijn meer gericht op problemen met de installatie versus vragen over in-aanvraag betreft. Dit is geen slechte zaak, omdat het wijst op het feit dat dit programma veel training niet hoeft te gebruiken. Er zijn ook een paar korte video tutorials over hoe de huid glad te maken en te verwijderen vlekken. We zouden graag meer video’s of ten minste een aantal tekst-en-foto artikelen over hoe je bepaalde retoucheren processen uit te voeren te zien.

Beautune is een krachtige foto’s retoucheren software in een kleine verpakking. De efficiĆ«nte interface hervormen functies en eenvoudige tools kunt u dekking modellen snel maken van gewone mensen.