retoucheren van foto’s software – FaceFilter Studio Pro 2017

Het draaien van gewone mensen in prachtige, magazine cover modellen lijkt misschien onmogelijk, maar met FaceFilter 3 Pro van Reallusion, kunt u gemakkelijk retoucheren portretten in kunstwerken. Deze foto retoucheren software is voorzien van een full-service cosmetische makeover functie, gezichts omvorming en bevat zelfs een aantal fundamentele fotobewerking instellingen om u te helpen de perfecte foto te maken. FaceFilter 3 Pro is een van de beste in de wereld.

Enhancement Features

Dit menugestuurde fotomanipulatie software is eenvoudig te gebruiken en bevat sjablonen met vooraf ingestelde effecten op het retoucheren proces soepeler en aangenamer te maken. Hoewel het gebruik van deze software kunt u alle elementaire retoucheren processen uit te voeren, met inbegrip van rode ogen verwijderen, zelfs uit huidtinten, verwijdert vlekken, fleuren de ogen en de tanden witter.

Terwijl de meeste van de concurrerende producten slechts een vlakke verzachting toe te passen, FaceFilter 3 Pro houdt rekening met de contouren van het gezicht van een persoon en maakt gebruik van hoge lichten en schaduwen voor een meer natuurlijke look te bieden. Zoals u bewerkt, kunt u ervoor kiezen om de originele foto bekeken side-by-side met een afbeelding van uw aanpassingen. Dit is een leuke functie, want het laat je zien hoe ver je de foto zijn verbeterd, of hoe ver kan je zijn.

Deze foto retoucheren software wordt geleverd met een make-up artist geïnspireerd cosmetische systeem. Met deze tool kunt u de originele make-up van uw model te verbeteren of u kunt volledig toevoegen oogschaduw, wimpers, blush, lippenstift concealer en nog veel meer. De contactlens tool kunt u iemands oogkleur te veranderen en de kleurinstellingen aan te passen naar uw wens. Elke cosmetische tool wordt geleverd met sjablonen te bekijken en snelle aanpassingen. De tools en functies zijn volledig aanpasbaar met behulp van de schuifregelaars om uw foto tot in de perfectie te manipuleren.

FaceFilter 3 Pro maakt gebruik van het gezicht hervorming technologie, waardoor u volledige controle over hoe het gezicht van uw onderwerp kijkt. U kunt met één klik effecten toepassen of handmatig glimlach diepte, breedte kin en ogen aan te passen. Deze functie is een oplossing voor foto’s met chagrijnig kinderen of volwassenen die nooit lacht, of zich bezighouden met hun dubbele kin tonen modellen.

Als een woord van voorzichtigheid, het retoucheren van foto’s met FaceFilter 3 Pro kan leiden tot de verleiding van over-verbeteren. Het gemak van de gereedschappen en de mogelijkheid om gezicht structuur van deze foto enhancer verandering te verleiden. Retoucheren van foto’s is erg leuk, maar vergeet niet om uw modellen te kijken natuurlijk en realistisch. Dit wordt het beste bereikt door te leren hoe elke tool werkt en om de beste templates die uw portretten zal een aanvulling te vinden.

functionaliteit

U kunt contact opnemen met Reallusion via e-mail, maar helaas, moet je aan te melden als lid om al uw vragen te stellen. U kunt ook contact opnemen met het bedrijf via de telefoon of zoek de gebruiker forums voor hulp bij eventuele problemen die u kan hebben. Er zijn meerdere online video tutorials te bereiken via de webpagina. Deze video’s laten zien hoe u de belangrijkste kenmerken van deze foto fix software te gebruiken en zijn zeer behulpzaam.

Als u op zoek bent naar een foto retoucheren programma waarmee u de vorm van het gezicht van uw model volledig te veranderen, toe te voegen make-up en aan te passen basic foto-instellingen, dan FaceFilter 3 Pro is de moeite waard.

Help en ondersteuning

Overzicht