draagbare luidsprekers – Sol Republic Deck, 2017

Het is vrij zeldzaam om de samenwerking te zien tussen tech reuzen, maar de audio fabrikant Sol Republic samen met Motorola aan een goed ontworpen en goed klinkende draagbare speaker, de Sol Republiek Deck te creëren. We gaven de spreker our Top Tien Bronze Award voor zijn extreem lange afstand, indrukwekkende draagbaarheid en unieke multi-user heist-modus.

prestatie

Dit kleine luidspreker klinkt goed voor zijn grootte. Het is niet de best klinkende draagbare speaker beschikbaar is, maar het kan zeker een kamer met storingsvrij geluid te vullen. Een leuke bijkomstigheid is een instelling voor als u gebruik maakt van het apparaat buitenshuis.

De spreker beschikt over twee actieve drivers en een passieve bass radiator. Omdat de luidspreker rust vlak op oppervlakten, heeft het ware omnidirectionele geluid. Het behandelt geen bass evenals bepaalde sprekers doen, maar het klinkt nog steeds veel beter dan de ingebouwde luidspreker op uw telefoon of tablet.

levensduur van de batterij voor de draagbare Bluetooth speaker klokken in om 10 uur. Hoewel 10 uur lijkt een behoorlijke hoeveelheid tijd, het is een van de kortste batterij leven in onze line-up. Het merendeel van de sprekers in onze review gemiddeld ongeveer 13 uur.

Deze compacte luidspreker wordt geleverd in verschillende kleuren, en de zaak is volledig gemaakt uit kunststof. De afmetingen van de luidspreker 3,7 x 7,3 x 1,1 inches. Dankzij zijn dunne vormgeving en rubberen basis, is het gemakkelijk vast te houden. Hoewel de aluminium behuizing van andere draagbare luidsprekers sterker voelt, het plastic is duurzaam, en de spreker zelf is nog steeds bestand tegen stof, zand, modder en water. Het wordt geleverd met een zaak, maar er zijn geen riemen of mounts voor verkoop aan de luidspreker hechten aan wat dan ook. Dit is een beetje een domper als je wilt om het te monteren op uw fiets of bind het om een ​​volleybalnet of parasol op het strand.

Een van de meest interessante aspecten van de Sol Republic dek is de overval modus. Deze functie maakt het mogelijk vijf gebruikers in staat om verbinding te maken met de spreker en om de beurt DJ-ing. Dit is perfect voor feesten en kleine borrels, omdat je niet hoeft te de enige die verantwoordelijk is voor de afspeellijst van de nacht zijn. The Deck kan verdubbelen als een speakerphone en ondersteunt alle belangrijke Bluetooth-profielen. U kunt het nummer te veranderen en het volume van het apparaat aan te passen. Het ondersteunt ook near-field communicatie, zodat u uw apparaten naadloos kunnen koppelen.

Accu

Zowel Motorola en Sol Republiek hebben ondersteuning secties op hun websites voor dit product. U kunt een lange FAQ sectie vinden en downloaden van een handleiding voor de spreker. Als u met een vertegenwoordiger te spreken, kunt u dat doen via e-mail of telefoon. The Deck wordt geleverd met een garantie van twee jaar, dat is twee keer zo lang als die van andere draagbare draadloze luidsprekers.

De Sol Republic Deck vindt de zoete middenweg tussen prestatie en draagbaarheid. Beide eigenschappen zijn noodzakelijk voor de beste draagbare luidsprekers. The Deck heeft korte levensduur van de batterij en middelmatig bas productie. Echter, de luidspreker klinkt nog steeds sterk, en het is licht en klein genoeg om overal mee te nemen. Combineer dat met zijn heist-modus en de langste draadloze bereik van eventuele reis spreker beschikbaar is, en je krijgt een vaste spreker keuze.

speaker Design

connectiviteit

Help en ondersteuning

Overzicht