fotocollage software – FotoFusion 2017

FotoFusion is de vijfde versie van deze foto-collage software, met elke versie beter dan de vorige. Met deze collage maken van software, zult u onder de indruk van de gemakkelijke leercurve, intuïtieve interface en top-of-the-line foto versieringen en achtergronden zijn.

Overzicht

Het merendeel van de concurrenten FotoFusion bieden achtergronden en versieringen die cheesy met een clip-art gevoel zijn. Dit is niet het geval met FotoFusion. In plaats van cartoonish versieringen, zul je shabby-chic foto matten, realistische linten, sticky-note verbeteringen en zelfs digitale tape voor een plakboek gevoel te vinden. Het is een van de beste foto-collage programma’s als u wilt dat uw collages te classy kijken.

FotoFusion’s werkruimte ontwerp is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren. Alle gereedschappen in deze foto-collage programma worden geassocieerd met picturale pictogrammen die de functie van het gereedschap te beschrijven. Zo wordt de rotatie functie vertegenwoordigd door twee curvy blauwe lijnen die eruit zien alsof ze roteren, en de tekst tool is een schuine letter T. Elk pictogram heeft ook een pop-up doos met een beschrijving van wat het doet als je meer dan zweven , iets dat de beste collage software op de markt zou moeten hebben. Het nadeel van deze intuïtieve, handige functies is zeker het ontbreken van video en muziek.

Het gebrek aan sjabloonopties is ook een nadeel. Met zo veel feestdagen en vieringen, kaarten voor hen digitaal te gaan, en het zou nuttig zijn om een ​​verscheidenheid aan templates voor hen allen zijn.

Op de top van de werkruimte FotoFusion’s zul je een knop die Export zegt te zien. Hier is waar u uw afgewerkte collage kunt delen via verschillende formaten. U kunt zowel afdrukken van de collage, e-mailen of opslaan als een digitaal bestand in formaten zoals JPEG, PDF en PNG. Zodra het is opgeslagen op uw harde schijf, kunt u het professioneel gedrukt of het aandeel van de collage via elk van uw favoriete sociale netwerken.

Op de website van FotoFusion’s, dan heb je een aantal hulp en ondersteuning opties om u te helpen met zowel de installatie en het gebruik van de foto-collage software. We vonden de video tutorials om vooral nuttig voor het leren van de verschillende onderdelen van de workflow van de software zijn. Er is ook een digitale handleiding en een FAQ sectie voor meer self-support. Wij willen ook de gebruiker forum waar de huidige gebruikers elkaar kunnen helpen met problemen. U kunt ook contact opnemen met een support medewerker via e-mail, hulp op afstand of via de telefoon. Terwijl dit alles goed op papier klinkt, we contact opgenomen met het bedrijf via e-mail en nooit meer terug gehoord.

FotoFusion is waarschijnlijk de meest professionele foto-collage software beoordeeld we, met klassieke lay-outs met high-end achtergronden en versieringen. Natuurlijk moet je een beetje te spelen met alle gereedschappen voordat je helemaal comfortabel voelt, maar deze collage maker heeft een groot werk van het verlichten van de leercurve gedaan. Wij willen alleen het ondersteunend personeel was meer responsief op onze vragen. Als het programma had ook meer template opties, is het misschien een van de beste collage-maker software opties beschikbaar.