mp3-speler docking station – InMotion Classic IMT620

Of u nu op het strand, loungen in uw kamer of tuinieren, een mp3-dock is de perfecte oplossing voor het luisteren naar uw MP3-speler zonder het gedoe van een koptelefoon. De InMotion Classic IMT620 is een dergelijk product. Geproduceerd door Altec, het bedrijf gecrediteerd voor de marketing van het eerste docking station voor de iPod, heeft de InMotion Classic IMT620 onze goedkeuring voor zijn draagbaar ontwerp en de kwaliteit geluidsinstallatie verdiend.

functionaliteit

De InMotion Classic IMT620 is ontworpen goed, zowel esthetisch als functioneel. Meestal een product is een of andere, goed kijken of functioneel geluid; de IMT620 zowel. Esthetisch, de speler heeft een modern, strak design. Zowel van de meegeleverde luidsprekers zijn ingebed in het dok in plaats van uit te steken, waardoor de voorkant van het docking station een vlakke, gestroomlijnde look. Een zilver lichaam en scherpe randen tot de achterkant van de speler. Hier vindt u een verstelbare handgreep te vinden. Het handvat heeft drie standen: rechtop, gebruikt als een handvat om de luidsprekers te dragen; loodrecht, in een positie om het docking station te ondersteunen; en neer, opgeborgen in een afgesloten en gesloten stand. Wanneer de hendel naar beneden en vergrendeld op zijn plaats, zal het luidsprekersysteem automatisch uitgeschakeld om energie te besparen.

Op de voorkant van de MP3-docking station, dan heb je een universele dock voor de iPod en de iPhone te zien. Een ander pluspunt voor iPhone-gebruikers is de automatische pauze functie. Als een gesprek binnenkomt terwijl u luistert naar muziek op je iPhone, zal de speler automatisch uw muziek te onderbreken. Nadat u uw gesprek te beëindigen en opnieuw aanleggen van de telefoon, zal de sprekers gaan waar je gebleven was. Het docking station zal ook uw iPhone of iPod op te laden, zolang de zender in het stopcontact zit. Het zal niet uw apparaten op te laden als het apparaat op batterijen werkt zelf. Na vijf uur gebruik op de batterij werkt, zal de mp3-dock moeten worden opgeladen. Dit zou een perfecte tijd om uw MP3-speler op te laden zo goed.

Wilt u een MP3-speler dock, eenvoudigweg aansluiten op een 3 mm aan op de hoofdtelefoonaansluiting van uw MP3-speler en sluit deze aan op de 3 mm-aansluiting op de achterkant van de InMotion Classic IMT620. Zodra deze is aangesloten, schakelt u de instellingen op de voorzijde van de speler met de hand met de interne controles (of met de meegeleverde afstandsbediening) om de AUX instelling, die kan worden gebruikt voor elk extern apparaat dat een 3 mm-aansluiting heeft.

De InMotion Classic IMT620 is ontworpen goed, zowel esthetisch als functioneel. Meestal een product is een of andere, goed kijken of functioneel geluid; de IMT620 zowel. Esthetisch, de speler heeft een modern, strak design. Zowel van de meegeleverde luidsprekers zijn ingebed in het dok in plaats van uit te steken, waardoor de voorkant van het docking station een vlakke, gestroomlijnde look. Een zilver lichaam en scherpe randen tot de achterkant van de speler. Hier vindt u een verstelbare handgreep te vinden. Het handvat heeft drie standen: rechtop, gebruikt als een handvat om de luidsprekers te dragen; loodrecht, in een positie om het docking station te ondersteunen; en neer, opgeborgen in een afgesloten en gesloten stand. Wanneer de hendel naar beneden en vergrendeld op zijn plaats, zal het luidsprekersysteem automatisch uitgeschakeld om energie te besparen.

Op de voorkant van de MP3-docking station, dan heb je een universele dock voor de iPod en de iPhone te zien. Een ander pluspunt voor iPhone-gebruikers is de automatische pauze functie. Als een gesprek binnenkomt terwijl u luistert naar muziek op je iPhone, zal de speler automatisch uw muziek te onderbreken. Nadat u uw gesprek te beëindigen en opnieuw aanleggen van de telefoon, zal de sprekers gaan waar je gebleven was. Het docking station zal ook uw iPhone of iPod op te laden, zolang de zender in het stopcontact zit. Het zal niet uw apparaten op te laden als het apparaat op batterijen werkt zelf. Na vijf uur gebruik op de batterij werkt, zal de mp3-dock moeten worden opgeladen. Dit zou een perfecte tijd om uw MP3-speler op te laden zo goed.

Kenmerken

Wilt u een MP3-speler dock, eenvoudigweg aansluiten op een 3 mm aan op de hoofdtelefoonaansluiting van uw MP3-speler en sluit deze aan op de 3 mm-aansluiting op de achterkant van de InMotion Classic IMT620. Zodra deze is aangesloten, schakelt u de instellingen op de voorzijde van de speler met de hand met de interne controles (of met de meegeleverde afstandsbediening) om de AUX instelling, die kan worden gebruikt voor elk extern apparaat dat een 3 mm-aansluiting heeft.

Bij het zoeken naar draagbare MP3-speakers, zul je ontdekken dat de meeste docking stations zijn ergens in de range van 3 pond en 13 inch breed. De InMotion Classic IMT620 valt in de cookie cutter specs van de gemiddelde dockingstation. En terwijl het kan, op papier, lijken hetzelfde als zijn concurrenten, het is zeker niet. Toegegeven, het is 13 inch breed en weegt vier pond, maar de gevel van de speler is heel modern uitziende zonder onnodige franje. Het slanke, twee-speaker ontwerp geeft het een vlakke voorzijde stuk met een kleine cut-out ruimte om een ​​iPod of iPhone dock. De afstandsbediening en verstelbare handgreep kan gemakkelijk worden weggestopt aan de achterkant van het apparaat. Deze intuïtieve design kenmerken leiden tot de ultieme draagbaarheid.

We waren erg teleurgesteld in klantenondersteuning Altec’s. Niet alleen zijn gedetailleerde specificaties met name afwezig zijn van hun website, maar we contacteerden ze via e-mail met specifieke vragen en heb nog terug te horen. Als u behoefte heeft aan directe antwoorden, adviseren wij contact op te nemen hun steun lijn of een poging om uw eigen probleem op te lossen met behulp van hun online bronnen. Altec bevat wel een jaar garantie op al hun producten, dus als je toevallig op een defecte docking station, zullen ze vervangen.

Terwijl de InMotion Classic IMT620 heeft wel een paar nadelen – namelijk slechte online technische ondersteuning en een beperkte afstandsbediening range – over het algemeen we vonden het een heel goede kleine mp3-dock zijn. We waarderen de extra ingang voor het aansluiten van MP3-spelers en andere externe apparaten. We genieten ook hoe gemakkelijk je kunt schakelen tussen telefoongesprekken en het luisteren naar muziek. Maar uiteindelijk, het bekroonde functie moet zijn stow-and-go design. In momenten kunt u de deur uit, op weg naar een partij met de IMT620 in de hand. De verstelbare statief om te bouwen tot een handvat en automatisch schakelt de speler uit wanneer behoorlijk opgeborgen is geniaal.

Grootte

Help en ondersteuning

Overzicht