online beheer van onroerend goed – ComVibe 2017

ComVibe richt zich op het onderhoud van uw eigenschappen evenals uw reputatie. De filosofie van deze online property management systeem richt uw onderhoud nodig heeft om ervoor te zorgen dat u tevreden huurders zonder onderhoud hoofdpijn. Er zijn weinig andere functies in deze woning oplossing, maar zijn zorgvuldige facilities management tools zijn de beste van alle service in onze beoordeling.

Overzicht

De marketing tools in ComVibe u toelaten om online toepassingen en post vacatures te nemen op de verhuur websites. Deze tools zijn nuttig en vergelijk goed met andere producten. De huurder portal maakt het mogelijk voor uw ingezetenen aan om huur online te betalen, toetsing documenten en werkorders in te dienen.

ComVibe’s focus en grootste kracht ligt op het gebied van onderhoud en facilities management. Uw onderhoudspersoneel zal sterk profiteren van het uitgebreide onderhoud functies. Wanneer een huurder dient een werkorder, kunt u het verzoek naar uw onderhoud bemanning en het systeem zal de beste persoon voor de job op basis van hun werk krachten en vaardigheden te kiezen. Deze zeer intuïtief proces garandeert de hoogste kwaliteit in reactie op een werkorder.

Na voltooiing van een service request, kan het personeelslid de werkorder via hun smartphone of tablet en de huurder zal een melding dat werk is afgerond ontvangt bij te werken. Teamleden kunnen zelfs foto’s, video’s en uitgebreide notities toe te voegen aan het rapport voor toekomstig gebruik. Huurders kunnen vervolgens invullen van enquêtes om u te helpen de effectiviteit van uw team te meten. Hoewel ComVibe niet standaard accounting functies hebben, biedt het een uitstekende financiële beeld van de gezondheid eigendom en tracks opkomende patronen om u te helpen uw algehele efficiëntie vergroten.

ComVibe is zeer makkelijk te gebruiken en te leren. Als u Direct hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met ComVibe via e-mail of telefoon. Er zijn geen opties voor live chat of veelgestelde vragen, maar de eenvoudige gebruikersinterface helpt dat.

ComVibe misschien niet zo veel van de functies die je verwacht in property management software, maar de instrumenten die het biedt zijn effectief, efficiënt en makkelijk te gebruiken. Als u wilt dat een feature rijke eigenschap service, kijken naar een van de hoger gerangschikte producten in onze review. Echter, als u op zoek bent om met succes handhaven van een grote hoeveelheid woningen en het bouwen van een solide reputatie voor excellentie, ComVibe is zeker om uw huurders te houden en uw onderhoudsploeg tevreden.