online OSHA training – RedVector 2017

RedVector online OSHA trainingen zijn de meest elementaire 10-uurs bouw cursus en diverse andere programma’s. Er zijn veiligheid en het milieu cursussen die u zullen helpen u en uw medewerkers volledig op de hoogte blijven en gecertificeerd in verschillende industrieën. Echter, de gezondheid opleidingen ontbreekt veel van de geavanceerde cursussen, zoals de 30-uur bouw cursus en andere cursussen gevaarlijk afval.

Overzicht

Het Amerikaanse ministerie van Arbeid vereist dat bepaalde werknemers te verkrijgen diverse certificeringen en trainingen voor veiligheid in de bouw. De Occupational Safety and Health Administration biedt geen directe training. In plaats daarvan, het certificeert derden trainers, zoals RedVector, aan de opleidingen aan te bieden. Nadat u of uw medewerkers de nodige opleiding ontvangt, krijg je een brevet in de e-mail te ontvangen.

RedVector heeft een van de meest elementaire cursussen beschikbaar zijn voor een snelle en eenvoudige benadering van het nemen van die interne gangen. De 10-uurs constructie certificatie programma is zeer eenvoudig om toegang te krijgen. Maar er zijn nog vele andere cursussen die RedVector niet bieden, waaronder de 30-uurs bouw certificering en diverse cursussen gevaarlijk afval. De mogelijkheden zijn zeer beperkt met RedVector. We zouden graag meer gevaarlijk afval training cursussen zien, zelfs als dat alleen betekende een opfriscursus voor degenen die proberen om weer in de industrie.

Er zijn een aantal andere machines trainingen beschikbaar RedVector. Er zijn heftruck en elektrische veiligheid cursussen, maar deze kleine opleidingen niet goed te maken voor de belangrijkste ontbrekende cursussen.

Wanneer we de RedVector website gebruikt, werd het meteen duidelijk dat het gebruik van de zoekfunctie om cursussen te moeilijk zou zijn. Het maakt niet uit hoe hard we berecht of welke combinatie van zoekwoorden we binnenkwamen, het zoekveld was praktisch nutteloos.

Nadat je hebt besloten om een ​​cursus te kopen, er rekening mee dat de groep plannen zijn beschikbaar voor aankoop. U kunt meer dan een cursus te kopen voor jezelf, of u kunt een groep van opleidingen te kopen voor uw medewerkers.

RedVector online OSHA training heeft alle basisinfrastructuur tot aan een stellaire programma. De veiligheid cursussen zijn toegankelijk en de website heeft een aantrekkelijk design. Er zijn echter te veel ontbrekende cursussen en kenmerken voor dit één van de beste online OSHA trainingsprogramma’s zijn.