online payroll service – IOIPay 2017

IOIPay wordt geleverd met een handvol andere diensten met een payroll-oplossing, met inbegrip van werknemers online toegang, rapportage en fiscale diensten. U kunt eenvoudig integreren IOIPay’s payroll service met accounting software die u al zou kunnen worden gebruikt. Zo kunt u deze naadloos te integreren met een van de populaire accounting software programma’s, zoals QuickBooks, Sage 50 en Quicken.

payroll Features

IOIPay payroll is een volledig online payroll service, die u niet nodig heeft om een ​​desktop applicatie te hebben; kun je gewoon naar de website van IOIPay en meld u aan bij uw account. Deze payroll service kunt u online toegang tot uw medewerkers te geven, zodat ze hun adressen informatie kunt bewerken en neem contact op en bekijk hun loon stubs, betaald verlof, voordelen en W-2’s via een webbrowser of mobiele app. Voor deze functies, en nog veel meer, IOIPay verdient Beoordelingen over de Top Tien Bronze Award.

De payroll bedrijf kunt u maximaal 10 jaar van je payroll rapporten online. Als u oude loonlijsten voor de controle of juridische redenen te controleren, je bent altijd in staat om te kijken door uw geschiedenis.

IOIPay heeft haar applicatie gebouwd, zodat het proces is eenvoudig en ongecompliceerd voor u. Zo worden inhoudingen en garnishments ingebouwd in het systeem. Het berekent automatisch vrijwillige inhoudingen en conservatoir van uw medewerkers voor u nadat u ze opzetten.

Dit payroll oplossing biedt een deadline payroll telefoon kennisgeving. Als het komt in de buurt van uw salarisadministratie deadline en je hebt uw salarisadministratie nog niet ingediend, IOIPay u roept om u te herinneren. Dit is handig voor drukke werkgevers.

Inbegrepen in uw maandelijkse payroll kosten zijn IOIPay’s belastingaangifte diensten. U hoeft geen zorgen te maken over uw fiscale betalingen en deponeringen omdat IOIPay verzorgt het voor u en garandeert dat ze nauwkeurig en op tijd klaar zijn. Daarnaast IOIPay kan zorgen voor uw einde van het jaar W-2 en 1099 de verwerking, maar dit komt ook met een kleine prijs.

belastinglasten

IOIPay kunt u betaalt uw medewerkers door middel van rechtstreekse storting, cheques of pay-kaarten. Als uw medewerkers kiest directe storting, kunnen ze meerdere directe storting accounts hebben en split hun salaris door bedrag of percentage. Echter, als u van plan bent om uw werknemers te betalen via een cheque, IOIPay heeft om ze af te drukken voor u en mail ze – je kunt ze niet af te drukken op het terrein zelf.

Als u ervoor kiest om uw medewerkers te betalen via Pay-kaart, kunt u loonstrookjes direct op een debetkaart te deponeren, zodat uw werknemers hun salaris onmiddellijk kunnen gebruiken. Er zijn geen extra kosten in rekening voor het kiezen van deze betaling optie, en je hoeft geen zorgen te maken over het afdrukken controles.

IOIPay maakt het gemakkelijk om hulp te krijgen bij payroll kwesties. U kunt ondersteuning krijgen via telefoon, e-mail en live chat, en je kunt ook invullen van een online contactformulier op de website. Het bedrijf biedt ook een aantal payroll rekenmachines, dus je kunt handmatig werknemer loonstrookjes en andere informatie te bepalen wanneer je wilt. IOIPay biedt ook optionele trainingen die je kunt plannen door webinar of on-site, afhankelijk van wat voor soort training je nodig hebt. U krijgt toegang tot veel van deze extra middelen via uw IOIPay portal.

Payroll services via IOIPay biedt u meer dan alleen payroll processing services. Uw medewerkers hebben toegang tot hun salaris geschiedenis en fiscale informatie, zoals W-2’s, op de website of via de mobiele app. De dienst zorgt ook voor uw loonbelasting, inclusief optionele nieuwe werknemer rapportage voor een minimale vergoeding. Je kunt geen cheques afdrukken on-site als een betaling optie, maar het bedrijf biedt wel het gebruik van directe storting, kaarten te betalen, en laat ondertekenen en vulling, dus u bent niet beperkt in de mogelijkheden. Over het geheel genomen IOIPay is een grondige payroll service bedrijf het overwegen waard voor uw bedrijf.

Betalingsmogelijkheden

Help en ondersteuning

Overzicht