online tandartspraktijk management software – Daisy, 2017

De Daisy praktijk management software van DMC Central biedt alles wat u nodig hebt om een ​​tandartspraktijk draaien met gemak. Het scant en slaat uw belangrijke bestanden en beheert de agenda van uw praktijk om uw tandartspraktijk een grotere efficiëntie te geven.

Daisy helpt u bij het creëren van uitgebreide patiënt charts, de behandeling van uw kantoor kalender met gemak, het plannen van afspraken en de toegang tot de geschiedenis van een patiënt met slechts een klik. U kunt ook sturen patiënt benoeming herinneringen en snel de status op schadeclaims.

Voor degenen die graag gezelschap doelen te stellen, deze praktijk management software laat u onmiddellijk uw doelen te bekijken door de week, de maand of de dag. U kunt deze kennis gebruiken om high-dollar procedures te plannen of om de procedures verspreid over een grotere periode van tijd.

Deze online praktijk management software programma kunt u volledig papierloos met het papieren dossier scansysteem gaan. U kunt ook vastleggen digitale handtekeningen die nodig zijn voor HIPAA wet- en regelgeving. Deze handtekeningen kunnen niet worden gewijzigd of verwijderd op enige wijze anders dan door de primaire gebruiker van de software, zodat een veilige en efficiënte manier om handtekeningen te verzamelen.

De Daisy management software is geïntegreerd met de patiënt bestanden, zodat u kunt sturen dank u brieven aan patiënten voor hun bedrijf. U kunt ook sturen welkom brieven aan nieuwe klanten, berichten collectie voor degenen die te laat zijn met betalingen en zelfs uit te printen recepten.

Deze praktijk management software biedt geen enkele vorm van inventaris of point-of-sale functies binnen het programma. In plaats van de mogelijkheid om supplies te bestellen door te kijken naar de inventaris hoeveelheden online, moet je fysiek controleren hoeveel benodigdheden die u bij de hand hebt. Dit kan extra tijd die je zou kunnen concentreren op een andere taak te nemen.

De Daisy online tandartspraktijk management software is een veelzijdig programma dat bijna elk aspect van uw praktijk omgaat. Afgezien van het ontbreken van de inventaris, de Daisy-software is een solide keuze voor middelgrote en grote tandartspraktijken.