online wenskaart – Stuur Out Cards

SendOutCards is een netwerk marketing bedrijf. Individuen kopen in het programma en exploiteren van hun eigen wenskaart locaties onder de SendOutCards paraplu. Dit maakt de plaats verwarrend en moeilijk te gebruiken.

feature Set

Tip: Ga direct naar onze producten te zien vanaf de homepage en klik op Kies een kaart uit onze catalogus.

U moet een $ 99-lidmaatschap te kopen kopen, en kaarten worden geheven op de top van dat. Echter, de ontwerpen en de selectie zijn geweldig, is maatwerk proces gestroomlijnd, waaronder een lettertype dat uw handschrift dupliceert, en een scala aan cadeaubonnen zijn beschikbaar om uw kaart toe te voegen voor een volledige gift.

Gebruik met de nodige voorzichtigheid als u niet wilt worden betrokken bij een netwerk marketing bedrijf, of gewoon gebruik maken van een andere één van de kaart plaatsen op onze matrix.

Overzicht