Partition Manager software – Kroll Ontrack Disk Manager 2017

Kroll Ontrack Disk Manager biedt de basisfuncties voor u op uw harde schijf te beheren. Deze harde schijf manager software biedt geen geavanceerde taak functies, maar de inbegrepen functies bieden u de harde schijf en gegevensbescherming. Deze software niet alleen helpt u bij het partitioneren en back-up mogelijkheden, het helpt u door het proces van het installeren van een nieuwe harde schijf op uw computer. Het vereenvoudigt het installatieproces en maakt een potentieel overweldigend proces lijken moeiteloos.

Overzicht

Deze harde schijf manager software biedt de basis partitionering features. Met behulp van de grafische geavanceerde partitionering tool op de Kroll Ontrack Disk Manager, kunt u maakt of partities te verwijderen op uw harde schijf. Wanneer u een partitie aan te maken, maakt u een opslagruimte op uw harde schijf voor het opslaan van data. Als je partities aan te maken of te verwijderen, maakt u een manier om uw bestanden worden georganiseerd en opgeslagen. We waren teleurgesteld dat we hadden geen optie om te vergroten of verkleinen, fuseren of de partities te activeren en kon alle beschikbare ruimte op de harde schijf niet opnieuw te verdelen.

De mogelijkheid om bestanden van de ene harde schijf kopiëren naar een andere is beschikbaar op de Kroll Ontrack Disk Manager. Bij het kopiëren van uw bestanden, u bent in controle van de gekopieerde bestanden locatie. Als u een nieuwe harde schijf op uw apparaat te installeren, heb je ook de mogelijkheid om te beslissen waar om het besturingssysteem te plaatsen. En met behulp van de drive-to-drive gegevens te kopiëren functie kunt u partities op uw harde schijf te kopiëren. Deze software heeft geen geavanceerde back-up functies of het herstel hulp te bieden.

Een van de opvallende functies die we vinden op deze harde schijf manager software programma was de mogelijkheid om eventuele fouten die zich bevinden op uw systeem te vinden. Gegevens Advisor is een functie die beschikbaar is op de software die uw computer scant en analyseert uw harde schijf. Deze functie zoekt ook voor problemen die schade aan het systeem veroorzaken. Gegevens Adviseur kijkt door de harde schijf, bestanden en het geheugen van de computer voor eventuele fouten.

Kroll Ontrack Disk Manager is gespecialiseerd in de installatie van nieuwe harde schijven. Deze software stelt u in elk formaat schijf op uw computer te installeren, en het helpt u de installatie snel af te ronden en zorgeloos. Er is een Help-functie om u te helpen door het proces, samen met een speciaal ontworpen installatie handleiding die stap-voor-stap instructies geeft.

Deze harde schijf Manager-software is opgezet met vier opties van het hoofdmenu. De homepage was eenvoudig en de locatie om verschillende functies te vinden was duidelijk en makkelijk te vinden. Het installatieproces gebruikt een venster interface die is eenvoudig, maar het duurde het enige tijd te lokaliseren alle functies. Er was weinig uitleg over de verschillende functies, en we waren teleurgesteld om te zien dat er geen taak wizards om ons te helpen door ons gewenste taken uit te voeren met gemak.

Deze harde schijf manager software biedt gebruikers voldoende customer support. Ze hebben geen vorm van vergoeding voor hun klantenservice nodig na een bepaalde periode van tijd. Kroll biedt e-mail, telefoon en online chat support. U kunt ook toegang tot een handleiding krijgen om u te helpen tijdens de software. Kroll Ontrack Disk Manager niet voldeed aan onze verwachtingen volledig in dit gebied, omdat er geen gebruikersforum beschikbaar was.

Kroll Ontrack Disk Manager is een harde schijf manager software die u voorziet van fundamentele management functies. Deze software is ideaal voor het installeren van een nieuwe harde schijf, maar biedt geen geavanceerde back-up of partitionering functies om de harde schijf volledig te beschermen.