presentatiesoftware – ProPresenter Presentatie Software – Top Tens

Ontworpen voor de eredienst presentaties, ProPresenter is zeker anders dan de meeste andere presentatiesoftware we beoordeeld. Het werkt het beste als u een presentatie die tekst en muziek gebruikt, hoewel het zeker kan omgaan met foto’s en video en ontwerpt.

Overzicht

In tegenstelling tot de meeste andere software die wij beoordeeld, ProPresenter wordt geleverd met een kleine bibliotheek met religieuze thema sample foto’s, video’s en liedjes met teksten, evenals een link naar een winkel waar je kunt bekijken en presentaties die andere gebruikers hebben gemaakt aan te schaffen.

ProPresenter heeft een paar andere geweldige functies die uniek zijn voor het. Het podium display kan de presentator om timers, notities en andere controle-opties die het publiek niet kan zien, wat zeker een handige functie te zien. U kunt zelfs webpagina’s starten vanuit het venster van de software, en u kunt videoclips extraheren uit dvd’s en spelen ze in de applicatie.

andere kenmerken ProPresenter zijn vergelijkbaar met de meeste andere presentatie softwaretoepassingen. Het heeft sjablonen, maar ze passen in de definitie van basisdialay-outs beter dan die van de echte thema templates. Voor een op tekst gebaseerde slideshow applicatie, ProPresenter heeft zeer basic teksteffecten, die meestal decoraties bestaan ​​zoals vet en onderstrepen, uitlijning opties en dergelijke. Object effecten voor foto’s zijn onder andere slagschaduw en de mogelijkheid om vullingen en omtrekken veranderen.

U kunt beelden bewerken door de aanpassing van hun tint, verzadiging, contrast en helderheid, en je kunt ze schalen of spiegelen ze langs hun verticale of horizontale assen. Video bewerkingen omvatten het knippen van de tijd, het aanpassen van het volume of de snelheid, of met een van de foto-effecten te bewerken.

In aanvulling op de typische spellingcontrole functie, ProPresenter biedt ook grammaticacontrole om u te helpen ervoor te zorgen dat uw presentaties goed te lezen. Andere veel voorkomende functies zijn onder meer vaste lagen functionaliteit (die uw projecten verdeelt in beeld, geluid, tekst, enzovoort), hulplijnen, getimede of click-to-voorschot slide progressie (hoewel je de pijltjestoetsen en niet met de muis om verder te gebruiken) en een full-screen presentator view.

We waren blij om te beseffen dat ProPresenter bestanden die zijn gemaakt door de vaak gebruikte Microsoft PowerPoint presentatie software kunt openen, hoewel het geen bestanden in dat formaat kan redden. Het kan ook openen MOV-bestanden en beeldbestanden, maar het is niet in staat om hen te redden. De enige save-optie is inheems formaat van de toepassing, dat is een bestandstype dat alleen ProPresenter kan lezen en open.

ProPresenter is niet zo intuïtief als veel van de andere presentatie software toepassingen die we beoordeeld navigeren. In feite hadden we technische ondersteuning e-mail naar een paar vragen die we hadden over het gebruik en het bekijken van de test presentatie creëerden we beantwoorden. Bijvoorbeeld, drag-and-drop-functionaliteit van de software moet u eerst houd de Command-toets ingedrukt en klik en het bestand op video of foto’s toe te voegen aan een dia slepen. Echter, alle functies goed werken, en kijken naar de tutorials zal zeker krijg je kennis met de software, zodat u deze snel en efficiënt kunnen gebruiken.

Zoals gezegd, we vonden het nodig om contact met de technische ondersteuning voor de software te gebruiken. We hebben eerst belde het telefoonnummer vermeld op de website, maar we hebben een boodschap ons te vertellen het nummer is losgekoppeld alleen ontvangen. Vervolgens hebben we stuurde een e-mail naar de technische ondersteuning van het e-mailadres, waarin de support team snel beantwoord; in feite, technisch ondersteunend personeel ProPresenter’s heeft de snelste responstijd van elke support team voor elke software-applicatie die we ooit hebben beoordeeld – niet alleen presentatie software. Het is werkelijk uitstekend.

Daarnaast is de video tutorials zijn ongelooflijk gedetailleerd. Hoewel de gedetailleerd overzicht tutorial is meer dan 45 minuten lang, raden we naar kijken, en misschien een aantal van de andere tutorials, voordat je begint te ProPresenter gebruiken.

website van het bedrijf biedt ook veelgestelde vragen, een gebruikersforum message board en een 64-pagina handleiding, hoewel de laatste niet al onze vragen niet te beantwoorden. Nogmaals, heeft het kijken naar de tutorials te beantwoorden al onze vragen en nog veel meer, maar de duur van deze video’s maakt ze een beetje tijd in beslag als een hulp bron.

In totaal zal ProPresenter heel goed werken als u op zoek bent naar een diavoorstelling maker die zich richt op audio en tekstuele presentaties; echter, kunnen andere presentatiesoftware betere foto- of video-based presentatie.