raid recovery – Flashback Data, 2017

Flashback Data is een RAID data recovery service die gespecialiseerd is in consumenten-level data recovery en forensische recovery voor de rechtshandhaving. Je hoeft niet alle kosten betalen om uw RAID-systeem geƫvalueerd en de klantenservice is de beste die we beoordeeld. Terwijl de security audit accreditatie is indrukwekkend voor het forensisch lab, de data recovery lab ontbreekt de SSAE 16 security audit dat is gebruikelijk in deze industrie. Ook het lab is niet een volledige cleanroom en is niet gecertificeerd door een derde partij organisatie.

Overzicht

De beste eigenschap van Flashback Data is de klantenservice consistentie, die een 90 procent score in onze tests ontvangen. Om deze score te bepalen, we contact opgenomen met de dienst door middel van een aantal anonieme contacten. We vroegen dezelfde vragen met elkaar contact en vergeleken de antwoorden. Omdat de klantenservice is de eerste regel van contact met het bedrijf voordat u uw RAID-systeem te vertrouwen aan het, de klantenservice is van cruciaal belang voor de ontwikkeling van dat vertrouwen. De gemiddelde score in onze test was 80 procent. Het enige probleem dat Flashback gegevens hadden was het feit dat een aantal vragen beantwoorden.

Flashback Data is een van de zeldzame RAID recovery services die ook gespecialiseerd is in de forensische data recovery, die wordt voornamelijk gebruikt voor strafzaken. Sterker nog, het lijkt ons dat het forensisch herstel aspect van de dienst is de prioriteit. Bijvoorbeeld, terwijl de consument-niveau RAID-recovery service ontbreekt een SSAE 16 security audit, het forensisch lab is een-ASCLD gecontroleerd lab met ISO 17025: 2005-accreditatie, wat betekent dat het voldoet aan de strenge veiligheidsprocedures vereist door de FBI digitale labs. Het contact met Flashback gegevens vertelde ons dat de ASCLD audit om het herstel van de consument lab werd toegepast, omdat beide divisies vaak met elkaar omgaan. Als zodanig, kunt u uitgebreide veiligheidsmaatregelen die vier biometrische toegangscontrole zones, 24/7 bewaking en bewegingsmelders in kritieke gebieden omvatten verwachten.

Het grootste nadeel van Flashback gegevens is het ontbreken van een volledig gecertificeerde cleanroom. We kregen te horen dat de service onlangs een upgrade naar de AirClean laminaire stroming Workstation. Dit is een bench-sized gebied dat wordt beoordeeld voor ISO 5 klasse 100. Hoewel het mogelijk is dat een technicus een RAID-schijf herstel op een werkstation net zo succesvol af te ronden met een volledige cleanroom, uw kansen zijn beter in een volledige cleanroom, want er minder kans op deeltje interferentie wanneer de ISO-normen worden uitgebreid buiten het werkgebied. Bovendien, zonder certificering door derden, kunt u niet zeker zijn dat de apparatuur goed genoeg wordt gehandhaafd. Het enige voordeel van de inzet van een werkstation over een cleanroom is de kostprijs. Het is goedkoper in aanschaf en onderhoud van een werkstation, wat betekent dat uw RAID herstel waarschijnlijk goedkoper.

Flashback Data is een forensisch recovery bedrijf dat ook presteert RAID-systeem terugvorderingen. Terwijl de beveiligingsprotocollen zijn indrukwekkend, de security audit en accreditatie alleen van toepassing op de forensische labs. Bovendien, terwijl de klantenservice is uitstekend op de ontwikkeling van vertrouwen door het verstrekken van een hoog percentage van consistente antwoorden, dit vertrouwen kan worden een beetje getest, omdat de gegevens terugvorderingen zullen worden uitgevoerd op een niet-gecertificeerd werkstation in plaats van een cleanroom.