restaurant website beoordelingen – Yelp Restaurant Website – Top Tens

Het is indrukwekkend om te denken aan de reputatie en trouwe aanhang Yelp heeft vergaard gezien de site in slechts 2004. Volledig gedreven door beoordelingen van user-generated gelanceerd, Yelp en biedt enkele van de meest openhartige restaurant beoordelingen je online vinden. Faithful Yelp gebruikers – geacht “Yelpers” – hebben meer dan 10 miljoen beoordelingen op de site geplaatst sinds haar oprichting, een groot deel van hen voor restaurants. Yelp is goed verdienen van onze goedkeuring.

Restaurantbeoordelingen

Restaurants worden beoordeeld op Yelp met behulp van een eenvoudige, maar zeer effectieve 5-sterren-systeem. Een restaurant star rating is een cumulatief mediaan op basis van de beoordelingen die zijn geplaatst. Er is geen woord of karakter dop op de schriftelijke beoordelingen en eenmaal geplaatst, andere gebruikers kunnen bladwijzer, vlag, of een link naar de beoordeling op hun eigen lid profielpagina. Een zoekbalk boven de reviews gelegen kunt u zoeken voor beoordelingen met behulp van specifieke zoekwoorden, zoals ‘voorgerechten, “om te zien of een gebruiker genoemd die specifiek in zijn of haar beoordeling.

Als het gaat om restaurant stats (of functies), de Yelp website biedt een aantal van de meest specifieke en gedetailleerde restaurant informatie van een website die we beoordeeld. Zo kan het restaurant stats de prijsklasse bevatten ( “$” betekent goedkoop eten terwijl “$$$$” geeft een uitspatting), als het is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en of take-out is beschikbaar. De genoemde kenmerken en statistieken kunnen variëren tussen de restaurants, afhankelijk van de hoeveelheid informatie werd verstrekt door de gebruiker die oorspronkelijk de lijst toegevoegd. Hoewel elke geregistreerde gebruiker een restaurant contactgegevens kunt bijwerken, worden de wijzigingen gecontroleerd door een Yelp moderator voordat ze levend worden gepubliceerd op de site.

Grafieken op elke beoordeling illustreren de ratingverdeling (hoeveel recensies gaf 5 sterren, 4 sterren, etc.) en ratings trends op datum. Andere opvallende kenmerken van Yelp’s restaurant beoordelingen omvatten de mogelijkheid om direct foto’s te uploaden, geïntegreerde Google maps en relevante lijsten (bijv. “Mensen die dit hebben bekeken, ook …”).

Terwijl iedereen Yelp’s review kunt lezen zonder te registreren, dient u lid van Yelp om uw eigen reviews te schrijven en het uploaden van foto’s restaurant te zijn.

Vaste zoek bars aan de bovenkant van elke pagina van de site op zoek restaurants (of elk bedrijf, wat dat betreft) eenvoudig en snel; typt in wat u zoekt en de buurt waar, of het nu een adres, buurt, stad of postcode. U kunt ook zoeken naar iets als “goedkope lunch” en goedkope lunch gewrichten in uw omgeving zullen de zoekresultaten bevolken. U kunt deze resultaten verder te sorteren met behulp van specifieke filters, zoals “hoogst gewaardeerde” of specifieke categorieën levensmiddelen. Een filter vermeldenswaard is op afstand; kunt u de resultaten op basis van de afstand van het restaurant te verfijnen van uw exacte locatie en of het is binnen wandelen, fietsen of rijden afstand.

restaurant Zoeken

Yelp biedt een uitgebreid assortiment van extra functies en informatie die de ervaring van een gebruiker op de site kan verbeteren. Misschien wel het meest opmerkelijk is de Weekly Yelp, een online nieuwsbrief die het beste van het beste belicht in verschillende steden. Momenteel is de Weekly Yelp heeft 37 edities die een breed scala van stedelijke gebieden zoals Minneapolis-St Paul en Orange County, Californië te dekken. Terwijl gebruikers kunnen toegang krijgen tot alle vroegere nieuwsbrieven, waarom niet aanmelden voor de Weekly Yelp, in uw omgeving en krijgen direct in uw mailbox afgeleverd?

Net als veel van hun concurrenten, de Yelp website biedt een blog, mobiele apps voor een breed scala van draagbare apparaten en profielen voor ondernemers. Een ding dat apart heeft ingesteld Yelp van de concurrentie is de mogelijkheid ondernemers moeten zowel publiek als privaat reageren op beoordelingen. Dit geeft restauranthouders en andere ondernemers de mogelijkheid om goodwill te bouwen van de meest vocale van Yelpers.

Terwijl Yelp heeft nog niet volledig uit te breiden over de hele wereld, zijn er een handvol internationale Yelp edities, waaronder Yelp Canada, Ierland en Yelp Yelp Britse (links op deze site zijn te vinden in de footer van de Yelp site).

Op het eerste gezicht, de Yelp website lijkt nogal overweldigend. Integendeel, de website is bedrieglijk eenvoudig te navigeren. Kies een optie in de bovenste navigatiebalk, selecteer een stad om te bladeren of gebruik de zoekfunctie bars om een ​​bepaald restaurant in de buurt te vinden.

Als je niet kunt vinden wat u zoekt, gaat u naar de onderkant van de pagina; de voettekst bevat links naar nuttige, informatiepagina’s zoals de FAQ’s, de pagina over, en de feedback pagina, waarmee u vragen of opmerkingen rechtstreeks naar Yelp sturen.

Om u te helpen bijhouden van alle geweldige restaurants vind je op Yelp, kunt u opgeslagen locaties en bookmark restaurants en andere attracties in de buurt van dat specifieke gebied te creëren houden.

Extra informatie

Yelp is de ideale online platform om grote en relatief onbekende lokale eetgelegenheden en andere bedrijven ontdekken. Yelp geeft gedetailleerde, betrouwbare restaurant reviews recht uit de mond van het paard; die is betrouwbaarder dan een echte consument die dat daadwerkelijk op een bepaald restaurant gegeten? Als u niet geïnteresseerd bent in het betalen voor de volledige Zagat abonnement Yelp biedt beoordelingen vergelijkbare (maar misschien niet zo veel) die niet kost een dubbeltje!

Makkelijk te gebruiken

Overzicht