sales lead generation services – Overdrive Interactive 2017

Overdrive Interactive kan u helpen uw online aanwezigheid energie en klanten met behulp van moderne methoden van online sales lead generation te trekken. Het heeft extra functies in de afgelopen jaren dat het potentieel hebben verhoogd om uw leads, sales en ROI te verhogen.

Overzicht

Dit bedrijf is serieus over sociale media en de impact die het op uw bedrijf kan hebben – zo ernstig dat het zich ontwikkeld Socialeye, een management platform die u kunnen helpen een betere controle over uw bedrijf social media campagnes te krijgen. Socialeye kan u helpen gaan van al uw medewerkers het doen van een beetje van Facebook hier en een beetje van Twitter er sprake van een georganiseerde campagne met specifieke doelstellingen en de gemeten resultaten.

De Socialeye dashboard geeft u specifieke hulpmiddelen voor de inhoud goedkeuring en publiceren van data zodat u altijd weet wat er wordt uitgegeven en wanneer. Dat helpt u ervoor zorgen dat er enige activiteit op uw accounts op avonden en in het weekend en tijdens de week. Het helpt ook zie je precies wat social media campagnes brengen aan uw bedrijf. Een tabblad toont hoeveel bezoeken uw sites krijgen, en je kunt die informatie af te breken door specifieke site. Social media is ook een geweldige plek om uw evenementen, die deze service kan u helpen doen promoten.

Overdrive Interactive kan ook helpen bij het maken van uw social media accounts en profielen in de eerste plaats, niet alleen helpen bij het volgen ze als ze eenmaal van de grond. De inhoud specialisten van het bedrijf te krijgen om uw product of dienst te leren kennen en maak vervolgens tweets en andere sociale media berichten dat de rente en de kwaliteit sales leads te genereren. Diezelfde inhoud specialisten kunnen u ook helpen bij de productie van informatieve graphics, white papers, video’s en nog veel meer – alles wat helpt leads meer willen weten over uw product of dienst te leren kennen.

Deze dienst kan u ook helpen sales leads te genereren door middel van SEO tactiek – het kan helpen bij het vinden en de zoekwoorden die uw website dichter bij de top van de zoekresultaten beweegt integreren. Overdrive Interactive kan ook helpen bij het instellen en beheren van e-marketing campagnes. Het stuurt elektronische waarschuwingen, biedt en nodigt uit om potentiële klanten voor uw product. Overdrive Interactive kunnen ook blogs die zijn ontworpen om klanten aan te trekken, en het kan uw medewerkers op te leiden over de blogs over te nemen, zodat ze zullen brengen u leidt in de toekomst ook.

De laatste jaren is deze productiedeelneming lead direct mail toegevoegd aan het arsenaal van lead generatie gereedschappen. In plaats van het versturen van ongewenste materiaal dat gewoon wordt weggegooid, dit bedrijf biedt een optie print-on-demand. Dit betekent dat items alleen worden afgedrukt als ze worden gevraagd. Hoewel dit niet een echte e-mail campagne, kunt u nog steeds bereiken van uw klanten door het direct mail.

Deze dienst is echter niet een paar van de mogelijkheden te bieden die de meeste lead generators op onze line-up te bieden, bijvoorbeeld, telemarketing en benoeming instelling. Dit bedrijf werkt achter de schermen, dus terwijl het helpt je door het vinden van leads, het maakt niet contact met hen direct noch follow-up met die leads; hoewel, dit bedrijf doet schatten potentieel een voorsprong van om een ​​klant te worden. Het doet aanbiedingen CRM-integratie, waardoor het makkelijker voor u om leads te brengen in uw eigen systeem.

Overdrive Interactive heeft minder te maken met de ouderwetse methoden van lead generation, zoals afspraak setting en telemarketing, die geen nadeel voor de meeste bedrijven kunnen zijn. Integendeel, de focus ligt op de meest up-to-the-minute online marketing methoden. Het is goed uitgerust om u te helpen verbinding te maken met de kwaliteit sales leads door middel van SEO, e-mail marketing en vooral social media marketing.