alleen online banken – Ally 2017

Ally Bank is een van de beste online-only banken voor uw bankzaken, want het biedt het gemak van mobiel bankieren en ATM vrijheid, is het niet de vergoedingen voor onderhoud op te laden, en het beschrijft de voorwaarden en tarieven in zeer duidelijke taal. Het heeft ook een aantal van de beste rentevoeten op de controle-, spaar-, geldmarkt en cd-accounts. Om deze redenen verdient onze Top Tien beoordelingen Gold Award.

Credit

Credit aanbod van deze instelling zijn zeer beperkt als Ally Bank biedt alleen auto financiering, en het is alleen verkrijgbaar via geselecteerde dealers.

Ally Bank is een van de top online banken grotendeels omdat het biedt een aantal van de beste rente op haar rekeningen. Het heeft een belang bankrekening optie. Het laadt geen maandelijkse vergoedingen voor onderhoud en is inclusief een gratis betaalpas en gratis standaard controles. Er is geen minimum storting om de rekening te openen, en u bent niet verplicht om een ​​minimum saldo om de basisrente te verdienen behouden. Echter, met het oog op de premie rente te verdienen, moet u een dagelijkse saldo meer dan $ 15.000 te handhaven. Hoewel deze tarieven lager zijn dan de beloningen controle van de rekeningen worden aangeboden door andere online-only banken, het voordeel van deze rekening is dat je niet verplicht om te springen door middel van een hoepels om ze te krijgen.

De rentevoet voor de online spaarrekening Ally Bank is een van de beste, met de hoogste in onze review verslaan door 0,01%. Net als bij de lopende rekening, spaarrekening Ally Bank heeft grote termen. Er is geen maandelijkse onderhoud vergoeding, geen minimum storting nodig is om een ​​rekening te openen en er geen evenwicht te behouden om rente te verdienen. Met deze account, je beperkt tot zes opnames of transfers per maand, dat is gebruikelijk voor online spaarrekeningen. Extra handelingen verrichten een vergoeding van $ 10 per stuk.

De geldmarkt is bijna identiek aan de spaarrekening, met inbegrip van de limiet van zes transacties per maand. De rentevoet voor dit account is iets lager dan de spaarquote, maar als de derde hoogste geldmarktrente in onze review, het is nog steeds zeer concurrerend. Het voordeel van een geldmarkt-account is dat net als de rekening-courant, kunt u een gratis debetkaart en gratis cheques ontvangen.

CD rente iets lager dan het beste in onze review, maar ze zijn nog steeds concurrerend, vooral als je niet wilt dat een minimale storting eis te voldoen of als u geïnteresseerd bent in het houden van uw fondsen in een verscheidenheid van rekeningen bij het bent dezelfde online-only bank. Als de rente te veranderen binnen de eerste 10 dagen van de financiering van uw account, Ally Bank haal je het beste tarief. Net als alle andere cd’s, er is een boete als u uw geld terug te trekken voor het einde van de looptijd.

Rentetarieven

Uw geld is veilig in Ally Bank als instelling wordt FDIC verzekerd en al uw deposito’s zijn verzekerd tot het maximale bedrag, dat is $ 250.000 per persoon.

Ally Bank stelt uw accounts met behulp van twee-factor authenticatie, wat betekent dat wanneer u probeert in te loggen op een computer of een apparaat dat de bank niet herkent, stuurt hij een willekeurig gegenereerde, eenmalige beveiligingscode op uw telefoon via SMS-bericht of om uw e-mailaccount. U voert dan is de beveiligingscode voor toegang tot uw accounts. Het biedt u ook gratis antimalware software.

Het e-mails en teksten die je meldingen om u te waarschuwen wanneer er potentieel verdachte activiteiten op uw rekening, zoals meerdere mislukte inlogpogingen, veranderde ID of wachtwoorden, of nieuwe accounts geopend. U kunt zich aanmelden voor meldingen over uw saldo en deposito’s, alsmede waarschuwingen over de rekening-courant en rekening-courantkrediet transfers.

Het is gemakkelijk om contact Ally Bank omdat customer care medewerkers zijn beschikbaar via de telefoon 24 uur per dag, zeven dagen per week. Op haar website, het vertelt je hoe lang je kunt verwachten te wachten in de wacht voordat je kunt spreken met een medewerker. U kunt ook de beveiligde e-mail formulier op de website of initiëren live chat.

Gemak is een belangrijke factor in uw tevredenheid met uw bankservice en Ally Bank levert met ATM vrijheid en mobiel bankieren. Het biedt ook online verklaringen, de mogelijkheid om het opzetten van directe stortingen, online budgettering tools zoals rekenmachines en een gratis online Ally Wallet Wise financiële basics cursus, die budgettering, bankieren, beleggen en krediet dekt.

Onbeperkt ATM vergoedingen stelt Ally Bank apart als een van de beste online banken. Hierdoor kunt u geld terug te trekken uit alle geldautomaten in de VS Ally Bank niet in rekening brengen ATM vergoedingen en vergoedt u voor de vergoedingen die door banken van de geldautomaten. Dit is de enige dienst die onbeperkte ATM vergoedingen biedt met haar standaard bankrekening.

Beveiliging en ondersteuning

mobiel bankieren app Ally Bank is beschikbaar voor Apple en Android-telefoons. Het is ook beschikbaar voor Windows-telefoons, maar het hoeft niet alle functies die de andere platforms, die de functionaliteit beperkt. U kunt de Apple en Android apps te gebruiken om uw rekeningsaldo, toetsing transacties op afstand te controleren, vinden geldautomaten, het opzetten en beheren van money transfers tussen uw rekeningen, deposito cheques, rekeningen te betalen, en gebruik Popmoney om geld te verzenden en ontvangen van andere mensen die gewoon een e-mailadres of telefoonnummer.

Er is geen kosten om geld te wisselen tussen uw Ally Bankrekeningen en buiten accounts met behulp van de Automated Clearing House (ACH) proces. Als u ervoor kiest om geld te verplaatsen met behulp van overschrijvingen, er is een $ 20 kosten voor uitgaande binnenlandse overschrijvingen, maar inkomende overschrijvingen zijn gratis.

Gemak

beschikbaarheid fonds is goed, met de meeste deposito’s en transfers beschikbaar tussen één en drie werkdagen. Net als de meeste banken, kunnen controles iets langer duren, met de eerste $ 200 beschikbaar stellen van de volgende werkdag en tot $ 4800 beschikbaar op de tweede werkdag. Controles voor meer dan $ 5000 kan tot vijf werkdagen om volledig voor u beschikbaar zijn.

Ally bank is een van de beste online banken als gevolg van de hoge rente, het ontbreken van vergoedingen, heldere uiteenzetting termen en royale ATM vergoedingen. Daarnaast zijn mobiel bankieren app maakt het gemakkelijk om uw saldo controleren, beoordelen uw transacties, geld en zelfs storting controleert met behulp van uw telefoon over te dragen.

Overzicht