draagbare generatoren – Honeywell 2017

De Honeywell draagbare generators zou de naam van een Fortune 100 bedrijf op het tin, maar Generac Power Supply Inc., een van de meest vertrouwde power generator fabrikanten, is verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van de Honeywell generatoren. De Honeywell gasgeneratoren zijn eenvoudig maar betrouwbare bronnen van de macht tijdens een noodgeval, ook al zijn ze missen een aantal belangrijke veiligheidsvoorzieningen.

Overzicht

Honeywell heeft generatoren met vermogens van 3250, 5500, 6500 en 7500 watt. Sinds 5000 watt generators zijn het meest populair, hebben we de Honeywell 5500. Deze generator heeft een lopende wattage van 5500 en een stijging van de rating van 6875 watt, die het kan produceren voor maximaal 10 seconden.

Een van de tekortkomingen van de Honeywell generator is het inefficiënt motor. De 389-cc overhead kleppen motor en de 5,8-liter brandstoftank combineren voor een looptijd van slechts 9,1 uur op een 50 procent vermogen belasting. Ter vergelijking, de beste draagbare generatoren hebben een looptijd van maximaal 14 uur op een 50 procent machtslading. Dit maakt de 5500 een betrouwbare generator voor de korte termijn blackouts, maar als je een langere black-out ervaren, zal het meer brandstof nodig om uw belangrijke apparaten draaiende te houden.

De beste eigenschap is de elektrische start. Dit bespaart u de stam van rukte op een terugslag touw om te draaien van de motor. Echter, als je alleen van plan om het te gebruiken tijdens een noodsituatie, kan het in uw garage zitten al jaren in een tijd, die kan leiden tot een lege batterij wanneer u nodig hebt om het te gebruiken. Voor dergelijke situaties een terugslag ontsteking is beschikbaar om de generator te starten.

Het bedieningspaneel heeft een eenvoudig ontwerp met weinig controles. Het heeft vier 120-volt stekkers zoals alle beste generatoren en een 120/240-volt-twist vergrendeling plug voor grote apparaten. Het enige wat je nodig hebt om zorgen over te maken met de toetsen is het resetten van de automaten bij een stopcontact is overbelast.

De Honeywell 5500 mist een aantal belangrijke veiligheidsvoorzieningen. Het beschikt niet over een vonkenvanger, die vonken vangsten uit de uitlaat verlaten, zodat het niet een vuur aan te steken. Hoewel het heeft zware banden, ze zijn niet nooit-flat banden. Als de generator zitten gedurende langere tijd, kan de band plat te worden, die de 185-pond generator moeilijk te vervoeren maakt. Het ontbreekt ook aardlekschakelaar bescherming, dat is een van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen, omdat het je beschermt tegen elektrocutie als de elektrische stroom een ​​alternatief pad buiten het toestel vindt.

Gemaakt door Generac, de Honeywell draagbare generators hebben een eenvoudig ontwerp dat betrouwbare stroom levert aan uw benodigde apparatuur. Het bedieningspaneel is voorzien van vier standaard 120-volt pluggen en een 120/240-volt aansluiting, automaten en een elektrische start. Echter, het verbruikt meer brandstof dan de meeste gasgeneratoren.