kantoorbenodigdheden online – Office Max

De Office Max website heeft een enorm scala aan kantoorbenodigdheden producten, waaronder meubels en inrichting, waardoor het aan de populariteit te verdienen. Voor extra gebruiksgemak dat een storefront niet kunnen bieden, Office Max heeft een online afdrukservice die kan omgaan met een aantal gemeenschappelijke afdruktaken voor thuis en zakelijk gebruik.

product Selectie

Office Max heeft een indrukwekkende lijn van kantoorbenodigdheden producten, met alle grote merken vertegenwoordigd in aanvulling op de Office Max merk. Naast algemene kantoorartikelen zoals papier, inkt, bindend leveringen, mailing benodigdheden, en het indienen levering, Office Max heeft een brede selectie van elektronica en kantoormachines en een vrij uitgebreide collectie van kantoormeubilair.

Omdat ze frequent aanvulling nodig hebben, twee van de meest voorkomende aankopen kantoorbenodigdheden zijn inkt / toner en papier. Office Max draagt ​​inkt voor meer dan 100 merken van printers, faxen en kopieerapparaten en het is gemakkelijk om de juiste cartridge met behulp van “verkoper printer model” functie te vinden. Als het gaat om papier, heeft Office Max het bedekt. Ze dragen basic bulk papier voor printers / copiers, in aanvulling op honderden stijlen van speciaal papier, waaronder afdrukbare certificaten en fotopapier. Office Max draagt ​​gerecycleerde producten, maar er is geen speciale sectie op de website voor hen.

In haar meubels sectie, Office Max heeft veel accessoires, zoals wandklokken en voetsteunen, naast de basis kantoormeubilair selecties (bureaus, stoelen, boekenkasten, printer staat, etc.). Voor iedereen die het opzetten van een kantoor aan huis of een vrij eenvoudige zaken kantoorruimte, kan Office Max alle benodigde meubels en inrichting bieden.

Office Max heeft een vrij uitgebreide aangepaste afdrukservice aanbieden van klantgerichte adreskaartjes, postzegels, ansichtkaarten, cheques / formulieren, spandoeken / borden, naamkaartjes, en uitnodigingen. Alleen al om visitekaartjes, zijn er enkele duizenden templates om uit te kiezen. Om deze dienst te gebruiken, hebt u gemakkelijk uploaden uw kunstwerk, voer uw tekst, en het verzoek van de hoeveelheid moet worden afgedrukt. Uw bestelling kan worden verzonden of opgehaald in een plaatselijke winkel. Elk Office Max store fungeert ook als een drop-off point voor FedEx.

Kleine Electronics Recycling

diensten

Office Max heeft een programma voor de recycling van kleine elektronica-producten, zoals gebruikte toner cartridges, mp3-spelers en mobiele telefoons. Om deel te nemen aan dit programma, moet u een container vanuit Office Max (die zal worden gemaild naar je zonder kosten) te vragen. Vul gewoon de container met goedgekeurde elektronische apparaten en Office Max zal betalen om het terug verzonden. Voor elk elektronisch apparaat dat u mailen voor recycling, komt u in aanmerking voor “Office Perks” credits (hetzij store coupons of cash kortingen).

Net als alle andere kantoorbenodigdheden websites onderzocht, de Office Max website heeft zowel een zoekfunctie en een set van links voor browsen families van producten. Wanneer u de muisaanwijzer op de bovenste navigatiebalk, drop-down menu’s automatisch pop-up, zodat u om naar een bepaalde set van producten. Bijvoorbeeld, de tab “technologie” heeft links naar computers, printers, shredders, camera’s en andere elektronica en kantoormachines. Zodra je in een subcategorie van de producten hebben ons bewogen, heb je verschillende opties voor het sorteren en vergelijken van producten, met inbegrip van klantwaardering, prijs, en merknaam hebben. Als alternatief kunt u de producten die u wilt selecteren en klik vervolgens op “Vergelijk geselecteerde producten” om uw top keuzes naast elkaar te onderzoeken.

In aanvulling op de bovenste navigatiebalk met de belangrijkste productcategorieën, is er een secundaire navigatiebalk over het midden van de pagina voor de online afdrukservice, seizoensgebonden producten, en de wekelijkse advertentie met speciale kortingen product aanbiedingen. De secundaire navigatiebalk is de enige manier om de onderdelen van de site met betrekking tot diensten en de verkoop te vinden, en helaas lijkt het alleen op de home page. De plaats verloren momenten tijdens de analyse door deze starre navigatiestructuur en het feit dat bepaalde informatie moeilijk te vinden is. Bijvoorbeeld informatie over de elektronica recycling en docent beloningsprogramma’s kan alleen gevonden worden door het onderzoeken van de “Office Perks” beleid in detail.

Office Max heeft een uitstekende korting programma’s, waaronder bulk kortingen en huismerk kortingen op verscheidene punten. Office Max heeft ook een e-mail coupon programma dat de verkoop en speciale korting items belicht. The Office Max klant beloont programma “Office Perks” biedt een cadeaubon coupons die kunnen worden gebruikt voor toekomstige aankopen. Er zijn twee belangrijke programma’s, één voor het bedrijfsleven en één voor leraren. Max Perks credits worden niet berekend als een percentage van elke dollar uitgegeven, maar worden toegevoegd als een vast bedrag voor elke aankoop tier. De award bedragen kunnen variëren.

Om waardering voor die leraren die boven en buiten gaan om uitzonderlijke benodigdheden voor hun klaslokalen te tonen, Office Max biedt zoveel dubbele beloning voor leraren (in vergelijking met het standaard programma voor het bedrijfsleven). Beloning saldi kunnen worden gecombineerd en worden gebruikt op elk gewenst moment, maar ze vervallen aan het einde van elk kalenderjaar. Beloningen kunnen worden verdiend of ingewisseld zowel online als in de winkel.

Op de Office Max startpagina, het secundair menu bar in het midden van de pagina bevat een link naar de “wekelijkse advertentie”, die speciale prijzen op geselecteerde items voorzien tijdens die week. Dus zelfs als je niet bent aangemeld voor de e-mail coupon-programma, kunt u nog steeds profiteren van de tijdelijke speciale kortingen.

Website

Office Max biedt een grote selectie van producten voor kantoor, van basisvoorzieningen tot elektronica tot meubels en accessoires. In de productcategorie, is het gemakkelijk voor elk product met de verschillende sorteringen en vergelijkingsfuncties vergelijken. Office Max biedt ook een scala van diensten via de website, hoewel het lastig om ze te vinden kan zijn als je niet het midden navigatiebalk op de homepage zien. De online afdrukservice, in het bijzonder het visitekaartje sectie, is een geweldige bron voor bedrijven en particulieren. De gratis elektronica recycling service is nuttig en toont een verbintenis tot eco-vriendelijkheid, maar het is weer moeilijk om informatie over de dienst op de website te vinden.

kortingsprogramma’s

Overzicht