mp3-spelers – Archos 705

De Archos 705 WiFi kan moeilijk te classificeren als een gadget. Net als de iPod Touch of de Microsoft Zune, de Archos 705 WiFi doet veel meer dan

Kenmerken

van de eerste helft van het decennium. De 7-inch display op de Archos 705 WiFi brengt de hele multimedia-pakket. De Archos 705 WiFi werkt het beste met audio, video en internet, maar kan ook dienst doen als een draagbare DVR, netbook, en Kindle-achtig apparaat.

Met de Archos 705 WiFi u kunt nemen meest erkende media bestandstypen op de weg met jou. De Archos 705 WiFi handvatten MP4, AVI, WMA, MP3 en WAV-bestanden. De lichte 7-inch LCD-aanraakscherm zorgt ervoor dat u op het internet en het typen van een briesje.

De enige kink in de kabel is de $ 30 extra zal kosten om de Opera web browser.

In directe tegenstelling tot de kleinere Archos 605 WiFi, de Archos 705 WiFi beschikt over een USB-poort die zich verbinden met een computer gemakkelijker maakt. De knop-vrij lichaam en de mogelijkheid om te wisselen van de batterij zijn twee functies van de kleinere 605 ontbreekt.

De nadelen van de grotere Archos 705 WiFi vis-à-vis de Archos 605 WiFi zijn talrijk. Om te beginnen, de onhandige grootte en het gewicht van de Archos 705 WiFi maken het tot een ongemakkelijk reisgenoot. Voor gebruikers die veel onderweg voor grote perioden, de ruimere grootte van het scherm op de Archos 705 WiFi komt neer op verminderde levensduur van de batterij.

Overzicht

Uiteindelijk is de Archos 705 WiFi is een ideale mediaspeler voor de gebruiker dat is minder bezig met draagbaarheid en levensduur van de batterij, en op zoek naar serieuze mobiel entertainment. De Archos 705 WiFi brengt kwaliteit video naar de draagbare mediaspeler. Met de Archos 705 WiFi kunt u genieten van media op de verhuizing beter dan ooit tevoren.