office tutorials – leren! Anytime 2017

Microsoft Office tutorials voor programma’s die u dagelijks gebruikt zijn een geweldig alternatief voor college cursussen en de kosten aanzienlijk minder. Leer het! Anytime heeft een grondige cursussen in relevante onderwerpen, zoals Microsoft Word, Excel en PowerPoint. Deze vaardigheden kunnen uw professionele leven te verbeteren in een korte periode. Als je vaak reist voor het werk, kunt u toegang tot uw account op leren! Open vanaf uw desktop, laptop, tablet of mobiele apparaat om de koers video’s te bekijken en zelfs te werken met de programma’s als de instructeurs laten zien op de video.

Functies en Onderwerpen

Doorgedreven cursus beschrijvingen en syllabi beschikbaar zijn voordat u zich aanmeldt, zodat u een voorbeeld van de onderwerpen die in de cursus. De video-speler is voorzien van handige opties, zoals snel vooruit en terug te spoelen naar de plaats die u in de video te vinden. De site ziet er scherp en is gemakkelijk te navigeren, en de cursussen zijn opgenomen in een compacte en nette manier om de site schoon te houden. Leer het! Anytime verdient onze goedkeuring, omdat je verschillende versies van dezelfde programma’s kunnen leren, zoals Word 2007, 2010 en 2013.

Leer het! Anytime biedt bijgewerkte Word en Excel tutorials, alsmede gemeenschappelijke programma’s zoals PowerPoint, Outlook, Access en de nieuwe functies van Office 2013. U kunt cursussen op basis van opleidingsniveau of de versie van Microsoft Office die u zou willen leren kiezen. Tutorials voor Mac-gebruikers onder meer Excel voor Mac en vier vaardigheidsniveaus voor Microsoft Office 2011 voor Mac: beginners, gevorderden en twee geavanceerde niveaus.

Tutorials over andere versies van Microsoft Office, zoals Office 2007, 2010 en 365 zijn ook beschikbaar. Helaas, tutorials voor de meest recente versies van de meer gespecialiseerde programma’s zoals OneNote en Project zijn niet op leren! Anytime, maar cursussen over de versies 2010 beschikbaar zijn.

Het leren van nieuwe software kan soms proberen op uw aandachtsspanne. Om de praktijk om te zetten in de perfectie, elke cursus wordt geleverd met een downloadbare oefening bestanden, zodat u kunt werken door middel van de tutorials met dezelfde beelden, gegevens en bestanden. Dit is vooral handig met programma’s als Excel of Word omdat de gegevens is betrokken bij het voltooien van bepaalde taken. Deze bestanden zijn nuttig, maar instructeurs raden u aan om de vaardigheden te oefenen met behulp van uw eigen gegevens, alsmede.

Onder leren! andere functies Anytime is de Cool Stuff sectie, die een blog die nuttige artikelen, links en interessante extra’s zoals PowerPoint Psychologie en Outlook gebruiken voor Time Management functies omvat. Deze extra’s zijn zeer geschikt voor het delen tijdens vergaderingen of met collega’s, zodat u de kennis die u profiteren van de cursussen kunnen verspreiden. Het interactieve inhoudsopgave is een fantastische tool om te gebruiken in het midden van de tutorials om je plaats in de koers te houden, gaat u verder of precies te vinden de informatie die u nodig hebt.

Office Cursussen

Leer het! Anytime onderwerpen variëren, afhankelijk van het vaardigheidsniveau van de cursus. Bijvoorbeeld, onderwerpen in de beginners cursus voor Excel onder andere functies, sjablonen en stijlen. Geavanceerde cursussen behandelen onderwerpen zoals draaitabellen, macro’s, complexe formules en functies.

Mobiliteit is een belangrijke factor als je het leren van belangrijke vaardigheden in je vrije tijd of reizen vaak, vooral als je van plan bent om te leren op je mobiele toestel of tablets. De site lay-out en videokwaliteit op leren! Anytime blijft zo getrouw op deze apparaten als op Mac of pc laptops en desktops.

Het enige nadeel van een mobiel apparaat is dat het bedrijf een opmaak niet speciaal is gemaakt voor de kleinere schermen van mobiele apparaten. de tekst van de site lijkt klein, dus je moet om in te zoomen om iets te lezen. We vonden dit een beetje lastig om rond van opzij schuiven naar rechts en op en neer naar de kleine lettertjes te lezen. Maar dit is slechts een kleine tegenslag.

De videospeler blijft hetzelfde en je krijgt dezelfde ervaring met draagbare apparaten die u zou doen met een desktop of laptop. Echter, de knoppen blijven dezelfde grootte, waardoor het moeilijk om te pauzeren, omdat de kleine knoppen niet goed te vertalen naar touchscreen. Ongeacht layout van een tablet blijft hetzelfde en gebruikt de standaard videospeler.

Opgewaardeerd browsers zoals Internet Explorer 7, Chrome 12.0, Safari 4.0 of hoger werken het beste voor deze site.

De snelste plaats voor hulp bij het leren! Anytime is de sectie veelgestelde vragen. Deze pagina behandelt tal van veelgestelde vragen over cursussen, compatibiliteit en abonnementen op de service. Als u nog vragen, de contact pagina geeft een e-mail sectie en een telefoonnummer zodat je ze direct kunt vragen. Heeft u vragen over de inhoud natuurlijk, de Vraag een Instructor functie kunt u uw docent via e-mail te spreken. Als u een grote vraag, dan kunt u een telefoon afspraak met uw instructeur in plaats plannen.

Device Compatibiliteit

Hoewel zijn selectie is niet perfect, deze Microsoft Office zelfstudie website beheert nog steeds aan een grondige cursussen te creëren voor een reeks van onderwerpen voor elk niveau. lay-out van de site is strak belijnd en eenvoudig te navigeren op de meeste apparaten. Of u geïnteresseerd bent in het leren van een volledig programma of een specifieke set van vaardigheden, dan heb je meer dan waarschijnlijk vinden wat u zoekt met leren! Anytime.

Help en ondersteuning

Overzicht