online bloemen levering – FTD 2017

Bloemisten ‘Telegraph Delivery was de eerste bloemen-by-wire dienst na zijn lancering in 1910. Nu bekend als FTD, het heeft een jarenlange reputatie voor een uitstekende bloemen, een grote selectie van giften en service die u kunt vertrouwen, ongeacht waar je bent verzenden van een geschenk. Deze en andere eigenschappen maken het een gemakkelijke keuze als Beoordelingen over de Top Tien Silver Award winnaar voor online bloemen bezorgen service.

Bloemen Selecties

FTD’s product selectie is uitgebreid genoeg om vrijwel ieders smaak te voldoen, en haar aanbod zijn prachtig. Als het gaat om bloemen online, FTD biedt stijlen, regelingen en vazen ​​tot de meest verfijnde smaken, evenals eenvoudiger maar niet minder mooie arrangementen van rozen, lelies, tulpen, orchideeën en madeliefjes, om er maar een paar te noemen. Als je zeker weet dat de ontvanger zou willen om ze in een vaas die hij of zij reeds bezit, kunt u ook bloemen geleverd in een geschenkdoos te krijgen.

U kunt bloemen online bestellen voor elke gelegenheid. Zo kunt u kiezen uit een assortiment van kleurrijke bloemen en stijlen voor een bruids partij – alles van boeket van de bruid en de boutonnieres om hele bruidsboeket pakketten. Andere opties zijn bloemen allerlei kleuren, centerpieces voor de opvang tafels en huwelijksgeschenken. FTD website leidt u naar een pagina waar u een lokale bloemist aangesloten bij FTD kunt vinden.

In het geval dat u van plan bent een begrafenis of het verzenden van medeleven voor het verlies van een vriend, familielid of zelfs een mede-werker, FTD biedt een sympathie en begrafenis sectie. U kunt kiezen voor een kist stuk, regeling, staande spray, krans of levende planten om uw steun in een moeilijke tijd. Als je onzeker bent over wat te bestellen, FTD biedt zijn medeleven experts om u te begeleiden.

FTD’s online bloemen bezorgen website is kleurrijk, goed georganiseerd en makkelijk te gebruiken. Veel bloemen keuzes kunnen worden opgewaardeerd, en je kunt snel zien hoe het eruit zal zien door te klikken op een goede, betere of beste regeling. Het beeld verandert onmiddellijk, waardoor het gemakkelijk voor u om te beslissen wat te sturen en hoe veel te besteden.

Met FTD, kunt u vele andere cadeau-selecties naast of samen met bloemen voor speciale gelegenheden te vinden. U kunt geschenken ontworpen door zoals celebrity persoonlijkheden als Vera Wang en Jane Seymour, evenals handtekening kristal uit Baccarat selecteren. Er zijn ook watertanden giften van zulke bekende leveranciers als Mrs. Fields en Eli’s Cheesecake.

Non-Floral Gifts

FTD’s non-bloemencadeaus omvatten alles van spa manden en Starbucks geschenkdozen om Godiva truffels. Als u wilt uitgeven aan iemand die champagne aanbidt, check out de selecties van Dom Perignon, Cristal en Veuve Clicquot. Er zijn ook meer bescheiden geprijsde wijnen.

Als het gaat om geschenken voor vrouwen, kun je iets moois op bijna elke prijs punt in FTD’s sieraden boutique te vinden. In de geboortesteen collectie, kunt u een mooi verjaardagscadeau van een boeket en een optionele sieraad met geboortesteen van de ontvanger te vinden.

FTD geen mensen over het hoofd zien, ook niet. Naast bloemen, er zijn andere grote giften in de sectie voor hem. Onder deze zijn diverse noten, geschenkmanden met wijn en kaas, fijne chocolade en nog veel meer. Sport fans zullen ongetwijfeld genieten van het College Rose Collection, die bicolored rozen in de kleuren van uw school, evenals andere college-gerelateerde geschenken biedt. U kunt ook diverse college-themed stropdassen.

Misschien bent u op zoek bent naar een geschenk aan een nieuwe baby, nieuw huis, afstuderen, pensionering of verjaardag, vier of misschien wilt u gewoon om dank te zeggen of “Ik denk aan je. ‘FTD heeft u gedekt op alle punten met beide geschenken en de beste bloemen online.

U kunt communiceren met het bedrijf via e-mail of telefoon service. FTD biedt een handige elektronische reminder service, zodat je niet die belangrijke verjaardagen of jubilea die zo vaak sneak up van je vergeten.

De FTD Gold Membership, voor een jaarlijks vast bedrag, geeft je gratis verzending en geen servicekosten van een bloemist voor een jaar.

Klantenservice

FTD biedt een scala aan informatieve artikelen en how-to video’s over onderwerpen variërend van de zorg voor specifieke bloemen aan het maken van uw bloemstukken langer duren. FTD biedt een nuttige blog gevuld met artikelen variërend van “Wedding Tradities Around the World” op “Hoe je de perfecte Cheese Platter maken.” Helaas is er geen live chat ook niet, die een behulpzame service kan zijn als je snel antwoorden nodig.

U kunt online of telefonisch te bestellen. U kunt uw bestelling met behulp van deze methoden of gebruik de FTD-app voor je smartphone.

Bestellen & Verzenden

Er zijn meerdere manieren om te winkelen, met inbegrip van product, gelegenheid, prijs, merk, type of beschikbaarheid van dezelfde dag bloemen bezorgen. pagina Elk product bevat een korte beschrijving van wat de regeling bevat en vaak biedt een kant tab Vul het Gift waarmee je zulke dingen als snoep, sieraden of een knuffel te nemen.

FTD heeft bijna 100 procent dekking in de Verenigde Staten en de internationale levering aan meer dan 154 landen. Het bedrijf levert via verschillende middelen, waaronder lokale bloemisten, FedEx of UPS. Een lokale bloemist affiliate behandelt dezelfde dag leveringen en een regeling met ballonnen.

FTD ruggen bepaalde sociale rechtvaardigheid oorzaken en biedt milieuvriendelijke producten. Het bedrijf heeft de documentatie van haar telers en leveranciers die het leven aan dergelijke normen en de landen niet misstate van waar het verkrijgt bloemen geschreven. gedragscode FTD’s verbiedt het gebruik van de gevangenis of kinderarbeid, intimidatie of discriminatie op de werkplek, en vereist een goede gezondheid en veiligheid omgevingen en de lonen in overeenstemming met de lokale wetgeving.

FTD heeft ook overeenkomsten die haar telers en leveranciers nodig hebben om hun organisaties worden uitgevoerd in overeenstemming met milieuvriendelijke certificeringen van dergelijke organisaties als Fair Trade, Veriflora, Floverde, USDA Organic, Quality Assurance International en Rainforest Alliance.

Eco & Charitable Features

Het is gemakkelijk te zien waarom FTD heeft zo’n lange geschiedenis van de dienst, gezien de uitgestrekte selecties, het brede scala van aantrekkelijke geschenken en de schoonheid van de bloemstukken. Of u nu het verzenden van een prachtige weergave van kleurrijke gemengde bloemen, een gift doos chocolaatjes en een goed glas wijn, of een mand met bloemen met ballonnen, FTD is een goede keuze.

Overzicht