online facturatie – QuickBooks Online

QuickBooks misschien wel de meest herkenbare financiële software merk voor kleine bedrijven, en dat merk wordt uitgebreid tot de QuickBooks Online Simple Start online boekhouden applicatie. Simple Start heeft een aantal functies niet aangeboden met andere online betaalsystemen, zoals de mogelijkheid om controles drukken en volgen leveranciers.

Overzicht

QuickBooks Online Simple Start heeft de fundamenten gedekt. Met deze online billing service die u kunt aangepaste facturen die via het internet door uw klant als PDF-bestand worden verzonden en bekeken en opgeslagen te creëren. Het heeft ook een tool voor het opslaan van basic item of de service-informatie om eenvoudig facturen voor de meest verkochte goederen of diensten te creëren. Een kenmerk van deze dienst heeft die anderen niet is de mogelijkheid om een ​​item of dienst voor een specifiek inkomens, zoals scheepvaart inkomen, bankkosten, verzekering of heffingen en abonnementen. Dit betekent dat het kan meer complexe sorteer- en rapportage scenario’s te ondersteunen dan de meeste online billing services. Het is echter ontbrak enkele belangrijke dingen die andere online factureringsfuncties hebben, zoals terugkerende facturering en het creëren en schattingen zetten.

Dit QuickBooks online billing service kan besparen een goede verzameling van klantinformatie, waaronder meerdere adressen, telefoonnummers en geprefereerde betaalmethoden. Het kan ook volgen sub-klanten, wat betekent dat u een client onder een andere cliënt toe te wijzen en te differentiëren die men krijgt gefactureerd.

Intuit, het bedrijf achter QuickBooks, is een grote speler in de boekhoudkundige wereld en beheert tal van gevoelige gegevens, zoals contactgegevens en creditcardnummers; Daarom duurt beveiliging serieus. Alle fysieke faciliteiten, netwerken en servers zijn beveiligd. Het bedrijf maakt gebruik van anti-virussoftware en zorgt voor de dagelijkse back-ups met georedundant opslag. Intuit ook alleen laat haar medewerkers de beperkte toegang tot de informatie van hun cliënt te hebben, en alle financiële informatie wordt versleuteld verzonden.

QuickBooks online facturatie biedt uitgebreide online documentatie, en reageert op verzoeken binnen 24 uur te helpen tijdens de normale werkweek. Intuit heeft ook een community forum voor QuickBooks gebruikers. De helpdesk beantwoordde al onze e-mails in een tijdig. We willen graag telefonische ondersteuning toegevoegd zien, maar zelfs met de software versies van QuickBooks, kan je alleen maar telefonisch of directe ondersteuning als u zich abonneren op een betaalde ondersteuningsplan.

QuickBooks Online Simple Start is een goede basis voor krachtige upgrades. Als u van plan klein te blijven of alleen werken, kan een van ons hoger gerangschikte online billing services beter voor u werken tegen een lagere maandelijkse kosten. Maar als u van plan op de groei, We raden je begint met QuickBooks Online Essentials, die de gegevens van QuickBooks softwareversies en biedt geautomatiseerde facturatie kan importeren.