online rechtsvormen – Standard Legal, 2017

Standard Legal is een juridische vorm oplossing met een aantal van de meest fundamentele documenten. De meeste beschikbare formulieren voor persoonlijke zaken. Deze omvatten testament en testamenten, wilsverklaringen en naamswijziging vormen. Familierecht kwesties, zoals echtscheiding en voogdij, zijn ook beschikbaar.

Overzicht

Deze dienst heeft fill-in-the-bank formulieren gemaakt om het voor u gemakkelijk om de juridische documenten die u nodig hebt af te ronden. Echter, in tegenstelling tot de andere rechtsvorm diensten die wij beoordeeld, Standard Legal niet kunt u de formulieren op de website in te vullen. In plaats daarvan, elk formulier wordt geopend in uw Word of Adobe Reader-programma’s waar je dan in de lege plekken kunt vullen met uw eigen informatie. Een voordeel hiervan is dat je blanco formulieren kunt opslaan op uw bureaublad in te vullen en herhaaldelijk gebruikt in plaats van het hebben van om het formulier terug te kopen elke keer dat je het nodig hebt.

Hoewel er niet veel formulieren beschikbaar voor financiële of zakelijke kwesties, heeft Standard Legal hebben andere vormen beschikbaar. Zo kunt u lease-overeenkomsten voor zowel de residentiële en commerciële huurwoningen te creëren. Het heeft ook alle formulieren en documentatie die u nodig hebt om ofwel een hoofdstuk 7 of hoofdstuk 13 faillissement, documenten die niet veel online juridische dienstverlening. Echter, een aantal andere belangrijke financiële vormen, zoals leningovereenkomsten, factuur van de verkoop en krediet formulieren zijn niet beschikbaar. Deze dienst heeft ook niet veel onroerend goed of bedrijf rechtsvormen beschikbaar zijn in vergelijking met de beste juridische diensten die wij beoordeeld.

Voor ondersteuning bij uw rechtsvormen, Standard Legal heeft een paar opties. Er is informatie over de gebruikelijke juridische website, met inbegrip van een uitgebreide kennisbank, juridische gids en veelgestelde vragen. De website is rommelig, dus het is soms moeilijk te vinden waar de informatie is. Als u hulp nodig het invullen van uw formulieren nodig hebt, kunt u de juridische directory zoeken naar een advocaat in uw buurt te spreken te vinden. U kunt ook gebruik maken van Standard Legal voorbereidende diensten.

Standard Legal is een basisprogramma zonder erg veel juridische vorm opties. Alle documenten worden gemaakt binnen uw Word of Adobe Reader-programma in plaats van online als andere online juridische diensten aan te bieden. Echter, elke vorm opgemaakt om een ​​juridisch bindend document zodra het is ondertekend op basis van uw staat eisen.