online reputatie management – Go Fish Digital 2017

Go Fish Digital verzorgt online reputatie management en zoekmachine optimalisatie om te helpen bij het aantonen van de beste op het internet uw bedrijf. Het werkt aan een slechte reputatie te herstellen door het onderdrukken van negatieve recensies, terwijl het genereren van nieuwe. Het streeft ernaar ook om uw internet reputatie door het creëren van nieuwe content en het bevorderen van het te verbeteren, en door het krijgen van uw boodschap naar online nieuws en andere bronnen. De nadruk op client training kan verder gaan dan de maandelijkse gesprek. Go Fish creëert trainingsvideo’s en certificeringsprogramma’s om u te helpen uw eigen team op snelheid. Als een groeiende gedachte leider met ervaring in de industrie en een goede reputatie zelf, heeft Go Fish Digital verdiend onze Top Tien beoordelingen Bronze Award.

vennootschap Voorstel

Hoewel Go Fish duurde drie dagen om ons een voorstel, het ontbrak een analyse van onze test bedrijf, en we kregen de indruk dat het bedrijf niet te nauw kijken naar al onze test business ‘activa. Bijvoorbeeld, het noemde de bouw van social media sites op Facebook en Google Plus zonder te erkennen dat ons bedrijf heeft al rekeningen daar. Toch waren we over het algemeen blij met de aard en omvang van het voorstel zelf.

Van bijzonder belang was haar plan te hanteren Yelp beoordelingen. Onze test bedrijf heeft meerdere negatieve recensies, en veel van de andere online reputatie management bedrijven die we beoordeeld vertelde ons dat er was weinig wat we kunnen doen over hen, maar duw Yelp van de voorpagina. Go Fish, echter, hadden een drie-riek plan van aanpak, dat opgenomen waarschuwen Yelp, zodat een-ster reviews die niet voldoen aan de richtlijnen, signalering Yelp positieve recensies die worden uitgefilterd om hen getoond, en de klanten aan te moedigen positieve reviews plaatsen . Verder zou Go Fish medewerkers van ons bedrijf te trainen op het gebruik van Yelp, zodat ze deze taak op zich in de toekomst kan nemen.

Het bedrijf social media aanpak verschilde van die van vele andere internet reputatie van bedrijven. Terwijl erkenning van het belang van de grote social media sites zoals Facebook en Twitter, maar toch zei dat het onderzoek zou doen om te zien welke sites het meest relevant zijn voor de industrie onze test bedrijf zijn, en het zoeken te bouwen of haar aanwezigheid op deze netwerken te versterken. Deze aanpak helpt u het recht aanwezig zijn om uw doelgroep te bereiken en houdt u van zetten een veel energie gestoken in een blog of Web 2.0-site die uw invloed niet verbetert.

Deze dienst vindt u een aantal van zijn grotere klanten, maar geeft geen details onthullen, noch geven case studies. We keken naar Go Fish Digital zelf te zien hoe goed zij haar eigen praktijken. Hoewel het gerangschikt onder het gemiddelde van de top tien plaatsen die we beoordeeld zover SEO, maar toch was de enige die geen negatieve reviews op de eerste bladzijde noch een Google autosuggest dat het zoekwoord opgenomen gehad “klachten.” De website zelf is schoon en modern en opgenomen video’s.

Dit bedrijf doet beide reputatie reparatie en reputatie toebehoren. Het helpt u reageren op negatieve beoordelingen door het ontdekken die in strijd zijn met de servicevoorwaarden van de klacht site. Bovendien bouwt nieuwe sites en materialen. Het is een van de weinige bedrijven die specifieke URL’s die spelen in de vaak gezochte termen vermeld. Het hebben van een domeinnaam als “companynamereviews.com,” bijvoorbeeld, geeft de site een automatisch voordeel voor iemand die zoekt naar “bedrijfsnaam” en “reviews.” Vaak hadden we internet reputatie bedrijven wijzen op een blog of pagina die is gericht op de zoekwoorden, maar niet suggereren de aankoop van de domeinnaam.

Focus & Services

Het bedrijf heeft een grote nadruk op opleiding, met ervaring opleiding public relations bedrijven en in-house marketeers. Go Fish kan een specifiek trainingsprogramma op uw behoeften te creëren. Dit geldt ook voor de reputatie van het management kennis, met behulp van monitoring software en het bijhouden van key performance indicators. Het creëert in-persoon of online programma’s, die kunnen bestaan ​​uit trainingsvideo’s en certificering quizzen. Dit is de enige service die wij beoordeeld dat een dergelijke nauwkeurige en uitgebreide aandacht nam op training. Het is een voordeel voor bedrijven die hun eigen reputatie management team kunnen hebben of wilt u één te ontwikkelen.

Go Fish maakt gebruik van een combinatie van handmatige zoekopdrachten en een veelheid van in de handel verkrijgbaar social media monitoring en SEO tools waarmee klassement uw sites ‘en de aanwezigheid van uw bedrijf volgen. Dit grondig onderzoek helpt ervoor te zorgen dat als iemand iets over je bedrijf zegt – goed of slecht – je zult snel weten, zodat u kunt reageren. Het heeft ook een eigen tool die shots van de eerste vijf pagina’s klikt op de Google-resultaten voor zoekwoorden met betrekking tot uw bedrijf. Dit laat het trends volgen. De meeste bedrijven alleen maar houden zich bezig met de eerste 1-3 pagina’s van een zoekopdracht, zoals de meeste mensen niet voorbij pagina drie kijken.

Dit bedrijf doet persberichten en full-blown artikelen, infographics en andere content die distribueert aan de industrie-specifieke leads. Het heeft soms geworven een nieuwsbron via Twitter om een ​​artikel over zaken van een cliënt te promoten.

Dit bedrijf zegt dat het “proprietary use-case informatie” met betrekking tot click-through rates en maakt gebruik van een netwerk in staat is het verhogen van de website staande met behulp van click-through. Minder dan de helft van de online reputatie management bedrijven die we beoordeeld gebruik click-rate manipulatie om websites te promoten. Dit drijft kunstmatig up van die site search engine ranking. Het is een grijs gebied, en hoewel het kan hebben een korte-termijn voordeel, verkeerd gedaan, kan het uw reputatie kwetsen. Go Fish geen gebruik van deze methode in isolement, maar als onderdeel van een algehele strategie.

Dit bedrijf is niet een Google-partner. Google Partners zijn gecertificeerd door Google om best practices te volgen. Slechts een paar van de bedrijven op onze line-up hebben deze certificering.

Go Fish Digital biedt een uitgebreide en grondige online reputatie management service die kijkt naar het verwijderen van negatieve recensies, het onderdrukken van ongewenste sites op zoekopdrachten en het creëren en het bevorderen van positieve internet kopiëren naar uw reputatie te verbeteren. De focus op de opleiding is sterker dan welk ander bedrijf we beoordeeld. Hoewel het ontbrak een aantal kenmerken gevonden door ons hoger gerangschikte diensten, het is nog steeds een van de beste keuzes voor online reputatie management.

Tools & Training

Overzicht