opnamestudio software – Mixcraft Home Studio 2017

Noot van de redactie: Deze beoordeling is verwijderd uit onze side-by-side vergelijking, omdat het niet langer één van de top 10 product. De originele beoordeling is hieronder, maar kijk op onze huidige top 10 over Recording Studio Software hier.

Overzicht

Acoustica Mixcraft Home Studio 6 is een goedkope manier om studio-opname software te krijgen op uw computer en in uw huis. Deze home recording software biedt niet zo veel opnemen en mixen mogelijkheden als anderen die we beoordeeld, maar het is een goede introductie in de wereld van de opname software.

Mixcraft kunt u 16 audio tracks op te nemen binnen één sessie. Uniek is dat elke audio track binnen de sessie heeft een ingebouwde gitaar tuner. Dit zorgt ervoor dat u niet uit de toon te vallen tussen de opnames. U kunt ook MIDI-bestanden op te nemen in uw sessie, hoewel je nog steeds alleen maar 16 tracks in uw totale sessie.

Deze inleiding tot home recording software biedt zowel MIDI en score te bewerken. U kunt de muzieknotatie schrijven en bewerken en afdrukken van uw score met deze software. U kunt zelfs afdrukken van uw piano roll (MIDI track data) als u nodig hebt.

Dit musicerende software wordt geleverd met een grote bibliotheek van kant loops. Er zijn meer dan 2000 loops in zijn bibliotheek, die is indrukwekkend voor inleidende muziek opname-software. Deze lussen beslaan een breed scala aan muzikale genres en stijlen, waaronder blues, rock, punk en reggae. Deze lussen zijn vooral nuttig als je een solo-artiest op zoek naar een backbeat voor je muziek.

Zodra u vast uw opnamen, kunt u de drie-band mengtafel te gebruiken om te beginnen met het mixen en uw opgenomen audio te bewerken. Dit mengpaneel is niet zo uitgebreid als anderen die we beoordeeld. Terwijl u effecten kunt toepassen op elk individueel nummer, betekent dit opnamestudio software bieden geen sturen effecten. Stuur effecten kunt u hetzelfde effect op meerdere tracks toe te passen zonder dat u een insert effect op elke track gebruiken. Stuur effecten kunt uw central processing unit en beperken latency te slaan.

Mixcraft biedt 20 effecten die u kunt toepassen op uw tracks, inclusief vertragingen, reverbs en koor. U kunt ook MIDI-tracks op te nemen met behulp van een van de vijf virtuele instrumenten: piano, gitaar, orgels, strijkers en synths. U kunt mixen en matchen de effecten en virtuele instrumenten om honderden unieke geluiden maken en deze toepassen op je liedjes.

Mixcraft Home Studio 6 is een goede introductie tot home recording. Deze software is niet volledig, want het mist een aantal opnemen en mixen mogelijkheden, maar het is een goedkope manier om uw kantoor aan huis te zetten in je persoonlijke studio.