pasta makers – KitchenAid Pasta Maker 2017 – Top Tens

De KitchenAid Pasta Roller is een pasta maker bevestiging voor de elektrische KitchenAid Mixer. Zij hecht aan een KitchenAid Mixer macht hub om bladen van verse pasta te maken. U kunt het gebruiken om lange vellen pasta en snijd de pasta met de hand en vouw het in de gewenste vorm.

Deze pasta roller maakt van uw stand mixer tot een pasta maker machine. Het maakt aan de kracht hub, die op alle KitchenAid stand mixers. U kunt mengen het deeg in uw mixer en bevestig vervolgens de roller en rol het uit met uw machine, in plaats van te rollen met de hand.

Deze rol produceert vellen pasta die 6 inch breed en hebben een uniforme dikte. Het heeft een dikte keuzeschakelaar met acht instellingen. U kunt de dikke instelling gebruiken om lange, dikke platen van pasta rollen voor lasagna noedels of snijd ze met de hand in vierkanten voor ravioli of stroken van fettuccine. Het medium instellingen kunt u dunne platen rollen voor spaghetti noedels of snijd ze in rechthoeken en vouw ze in elke gewenste vorm die u wilt. De dunste instelling is gereserveerd voor zeer fijn engelenhaar of capellini pasta.

Deze pasta maker bijlage wordt niet snijd de pasta voor u, maar u kunt de bladen gebruiken om pasta vorm die u wilt. U kunt de opgerolde pasta platen met de hand gesneden met een scherp mes, een hand pasta roller of een pizza cutter, of u kunt een cookie cutter gebruiken om nieuwigheid vormen te maken. Uw pasta zal een uniforme dikte te bieden zelfs koken en een handgemaakte uitstraling. KitchenAid maakt ook pasta snijder attachments om u te helpen noedels dat zijn precies de juiste breedte en dikte te maken.

Deze rol heeft een duurzame, geheel metalen behuizing. Net als veel pasta machines, is het niet geschikt voor de vaatwasser, maar komt met een kleine borstel om u te helpen het schoon te houden. Het moet ook de tandwielen ten minste eenmaal per jaar geolied. Het heeft een roestvrijstalen afwerking en is compact genoeg om op te slaan in uw keuken lades. Het wordt geleverd met een jaar beperkte garantie.

De KitchenAid Pasta Roller is een tool die je tijd te rollen uw pastadeeg bespaart. Het maakt niet snijd de pasta voor je wat noodle makers, maar het produceert bladen van dikke of dunne pasta met een uniforme dikte. U kunt elk soort pasta deeg met rollen en gebruik geen scherpe keuken gereedschap u uw gewenste vorm snijden.