pasta makers – Weston Roma, 2017

De Roma Electric Pasta Machine van Weston is een elektrische noodle maker waarmee je voedt uw pastadeeg door de kammen mechanisme om stroken van kant-en-klare pasta te maken. Het model biedt negen verschillende dikte te kiezen voor deeg.

Om een ​​vlot en zelfs gesneden, de pasta maker heeft een snelle en trage instellingen te behouden, zodat je de snelheid van het deeg door de machine stroomt kan controleren. Vanwege de opzet van de machine, moet u de vellen pasta vast te houden als ze zich voeden door het kammen tool. Het deeg moet de juiste dikte voor het invoeren van de machine om verstopping te voorkomen. Wanneer u de beschermkap te openen, stopt het apparaat automatisch uit gaat om het om ongelukken te voorkomen.

De pasta mes is instelbaar negen verschillende instellingen voor dikte vanaf 0,10 inch dik. Terwijl het vormgeven van je deeg kunt u de dikte van fettuccine of spaghetti niet aanpassen, maar u kunt de meeste andere pasta’s aan te passen. De rollen zijn 5,75 inch breed, dus je kunt brede noedels, zoals lasagne of dunnere degenen met de shapers te maken. De machine wordt geleverd met een handleiding die algemeen gebruik en onderhoud richtingen dekt. Het boekje bevat ook recepten voor squash ravioli, hert pho, hertenvlees ravioli en sobanoedels. Dit komt degenen die niet weten waar te beginnen als het gaat om het maken van hun eigen pasta.

Samen met de ingebouwde pasta cutter, deze pasta machine wordt geleverd met een zachte borstel om de kleinere gebieden binnen de groeven bereiken. Dit is een beetje lastig schoon te maken, en de elektrische mechanisme maakt het onmogelijk om onderdompelen in water. Je moet alles doen wat het reinigen met een droge doek of door het uitvoeren van extra pasta deeg door de machine te halen overtollige olie en meel.

De pasta maker heeft een garantie van een jaar van de fabrikant en dekt defecten in de arbeid of onderdelen van het bedrijf. Om deze garantie geldig is, is er een garantiekaart in het vak dat u binnen 30 dagen na aankoop aan de fabrikant moeten indienen via e-mail.

Deze machine is verkrijgbaar in het rood met een stalen accent. Het vereist wordt aangesloten op een standaard 120-volt stopcontact en is voorzien van een 90-watt motor. Hij weegt 18 pond en is klein genoeg om in een gemiddelde grootte keukenkast.

De Weston Roma Electric Pasta Machine is een goede beginner machine, maar het vereist een regelmatige hoeveelheid onderhoud. Het helpt degenen die nieuw zijn op de pasta-vormingsproces met de uiteenlopende instellingen, maar het is niet een lade bieden om uit te rusten van het deeg, terwijl het rollen door het mes.