pensionering beleggingsdiensten – Prudential, 2017

Prudential pensionering planning diensten omvatten IRAS, levensverzekeringen, lijfrentes en brokerage accounts voor individuen, maar ook voordelen en oplossingen voor groepen of werkgevers. Het bedrijf biedt ook tutorials en online gidsen voor het plannen van uw pensioen.

Prudential biedt gratis downloads op een aantal pensionering planning onderwerpen, met inbegrip van kwesties die specifiek zijn voor bepaalde leeftijden of minderheidsgroepen, sociale zekerheid beheer van de uitkeringen en een overzicht van pensioen gaan in de Verenigde Staten zou kunnen zijn. U kunt ook gebruik maken van een vrij uitgebreide research bibliotheek, die perspectieven op sommige fondsen door tussenkomst van het bedrijf omvat. Deze tools bieden u enig begrip van het verleden beleggingsresultaten, maar je moet misschien een vertegenwoordiger te spreken of te vragen voor meer informatie naar het nodig is om een ​​volledig op de hoogte beslissing over de pensioengerechtigde beleggingsmaatschappij maken informatie vergaren.

Het bedrijf voorziet niet in een uitgebreide lijst met vergoedingen en kosten in verband met haar diensten, dat is niet verwonderlijk, aangezien dergelijke kosten zullen waarschijnlijk verschillen per dienst en de grootte van de rekening. In brochures met betrekking tot elementaire pensioen investeringen, zoals de IRA en rollovers, Prudential verklaart dat er geen transactiekosten en dat de diensten worden gefactureerd tegen een enkele, jaarlijkse vergoeding beoordeeld op activa.

Prudential biedt tal van routes naar customer support, met inbegrip van een-op-een handelaar toegang hebben, hoewel een dergelijke dienst is waarschijnlijk duurder dan de self-service of online opties zijn. U kunt de hulp bij het opzetten en beheren van pensioen rekeningen met een Prudential financiële professional in uw regio, via telefoon, e-mail of door gebruik te maken van een online portal te zoeken. De online portal bevat een aantal self-service functies zoals-doel het maken van formulieren, gidsen en inkomen rekenmachines.

Een dienst aangeboden door Prudential voor het pensioen is een eigen IRA fonds dat automatische incasso’s voorzien van uw bankrekening en automatische investeringen load balancing om de financiële doelen die je instellen te handhaven. Andere investeringen opties zijn variabel en onmiddellijk inkomen lijfrenten, open- en closed-end beleggingsfondsen en full-service brokerage accounts met geld managers om een ​​verscheidenheid van uw geld af te handelen.

Inkomen opties via deze pensioen investeringsmaatschappij afhankelijk zijn van de middelen die u kiest en hoe je het opzetten van uitbetaling opties. Voor levensverzekeringen investeringen, de meest voorkomende optie is om geld te betalen aan een landgoed, een uitkeringsgerechtigde of een trust bij overlijden, maar ook andere middelen zorgen voor uitbetaling via cheque of elektronisch depot volgende regels fonds en je eigen wensen.

Prudential biedt diverse beleggingsmogelijkheden die waarschijnlijk aan de behoeften van mensen van alle leeftijden te voldoen. Door het koppelen van sterke pensionering opties met andere investeringen, kunt u in staat om te werken met dit bedrijf om het comfort en stabiliteit te verhogen in latere jaren.